Hírek

Elsődleges fül navigáció
 1. 23.03.2014

  A New York-i Genome Center és az IBM Watson Group együtt fejlesztik a genomikai orvoslást

  A vezetői genomikai kutató intézet az IBM-et választotta első technológiai partnerének; közös projektjük célja, hogy alkalmazott analitikával támogassa az agydaganatban szenvedő betegek genomikai kezelését

 2. 20.03.2014

  Ha a marketinges érti a technológiát, a cég is eredményesebb

  Az IBM globális felmérésben kutatta, mit gondolnak a marketingvezetők az új digitális trendekről

 3. 20.02.2014

  Egy kattintás nem elég IBM felmérés a mobil és online vevőkapcsolat technológiai trendjeiről

  Budapest, 2014. február 20. – Körülményes honlapnavigáció, döcögős tranzakciók, láthatatlan webes csapdák és szakemberhiány – ezek a legjellemzőbb akadályok az online és mobil fogyasztói kapcsolatok építésének útjában. Az IBM Tealeaf és az Econsultancy 2013-as globális felmérésében több mint 500 online szakembert kérdeztek cégük digitális üzleti gyakorlatáról.

 4. 20.01.2014

  Az IBM 1,2 milliárd dolláros beruházással bővíti globális felhő kapacitásait A vállalat 15 új adatközpontot nyit a világ különböző országaiban

  ARMONK, 2014 január 20. – Az IBM bejelentette, hogy 1,2 milliárd dollárt fordít felhőkapacitásainak bővítésére. A beruházás részeként a vállalat 15 új adatközpontot nyit, ezzel 40-re emelkedik a felhőbe helyezett szolgáltatásokat kínáló adatközpontjainak száma.

 5. 15.01.2014

  Kognitív számítástechnika, felhő alapokon: az IBM megalapította a Watson Group-ot

  New York, 2014. január 15. – Az IBM bejelentette a Watson Group megalapítását. Az új üzleti egység célja, hogy felhő alapú kognitív számítási technológiákra építő alkalmazásokat és szolgáltatásokat fejlesszenek és vezessenek piacra. Az egymilliárd dolláros beruházással kétezer IBM szakértő áll munkába. Három már elérhető szolgáltatásával a Watson Group a számítástechnika új, kognitív korszakát jelzi.

 6. 17.12.2013

  Öt innováció, amely öt éven belül mindent megváltoztat körülöttünk

  Az IBM szerint a tanuló számítógépes rendszereké a jövő. Az online vásárlók visszatérnek a boltokba, az osztálytermek velünk tanulnak, digitalis testőrök védik személyazonosságunkat, az orvosok a DNS-ünket fürkészve javasolnak terápiát, a városok pedig a lakók igényei szerint alakítják át működésüket. Ilyen lesz az életünk öt év múlva, az IBM szerint.

 7. 13.12.2013

  Nagyváros, mint az innovációk motorja

  Így fejlesztenék a városi közlekedést a jövő szakemberei. A „Kötetlen Pálya – utak az okos városba” infografika-versenyen több mint 60 hallgató kapcsolódott be a közös gondolkodásba és hozott okos városfejlesztési ötleteket az IBM Magyarország és a Climate-KIC pályázatára. A Föld lakóinak több mint fele él városokban és számuk 2050-ig a duplájára nőhet, ami újabb megoldásokat és innovációkat sürget. A díjátadón szakértők beszélgettek a kihívásokról és megoldásokról, valamint a smart city célkitűzésekről.

 8. 22.11.2013

  Újbuda Önkormányzata az IBM-mel és a Pannon-Workkel fog össze az 50 év felettiek elhelyezkedéséért.

  Az IBM Magyarország, a Pannon-Work Zrt. és Újbuda Önkormányzata az 50 év felettiek munkaerőpiacon való elhelyezkedése érdekében kezdenek együttműködésbe. A megállapodás sajtónyilvános aláírásán a felek beszámoltak arról, ki milyen tréningekkel segíti ezt a korosztályt, hogy megkönnyítse a munkaerőpiaci reintegrációt.

Segítség

 • Easy ways to get the answers you need.

  Válaszok a kérdéseire

Egyéni beállítások

Globális Hírek

RSS

Kapcsolódó linkek