Suoraan sivulle

Uutiset

Kohti älykkäämpää kotia

IBM julkisti IBM SmartCloud Service Delivery for Electronics –pilvipalvelun kuluttajaelektoniikkavalmistajille

IBM julkisti IFA-kulutuselektroniikkamessuilla Berliinissä pilvipalvelun, joka vauhdittaa niin Philipsin Smart TV- kuin Vodafonen Machine to Machine (M2M) –alustoja.

IBM SmartCloud Service Delivery for Electronics -pilvipalvelumalli kokoaa ohjelmisto-, laitteisto-, verkko- ja kumppanipalvelut yhdeksi palvelukokonaisuudeksi. Vodafonen Machine to Machine (M2M) –teknologia taas mahdollistaa yksinkertaisen tavan yhdistää kodin eri laitteita langattomasti verkkoon.

Philips tuo viihdepalvelut kotien tv-vastaanottimiin IBM:n pilvestä yli 30 maahan miljoonille katsojille. IBM:n pilviympäristön ja Philips Smart TV –vastaanottimien avulla kulutuselektroniikkavalmistaja Philips voi joustavasti ja kustannustehokkaasti tarjota kuluttajille yksilöllisiä, innovatiivisia ja vuorovaikutteisia palveluja sekä sisältöjä. IBM:n pilvipalvelu tarjoaa kuluttajille helpon pääsyn Internetin välityksellä Philipsin viihdesisältöihin ja selkeyttää tv-vastaanottimien ohjelmistojen hallintaa.

IFA- kulutuselektroniikkamessuilla myös IBM ja Vodafone julkistivat tiedon yhteistyön aloittamisesta Smarter Home –ratkaisuiden alueella, jonka tarkoituksena on kehittää mobiilietähallintaratkaisuja pilvipalveluna. Messuilla IBM ja Vodafone esittelivät mm. pesukoneen etähallintaa Vodafonen M2M-alustalla, joka pyörii IBM:n Service Delivery for Electronics –pilvipalveluympäristössä.

Pilvipalvelun ja M2M-teknologian yhdistäminen mahdollistaa valmistajien ja palvelun tarjoajien tiedonkeruun laitteilta ja sen hyödyntämisen tuotekehityksessä ja huollossa. Näin he voivat tarjota parempaa palvelua kuluttajille. Kuluttajille palvelun odotetaan mahdollistavan älypuhelimien käytön etähallintalaitteena erilaisille kodinkoneille, turva- ja energiajärjestelmille.

Laajemmat englanninkieliset tiedotteet osoitteissa:
www.ibm.com/press/us/en/pressrelease/38651.wss
www.ibm.com/press/us/en/pressrelease/38652.wss

Scott Burnettin (Director, Global Consumer Electronics IBM) ajatuksia digitaalisesta konvergenssistä Smarter Planet –blogissa:
ibm.co/OMnDWN


Lisätietoja IBM:stä (NYSE: IBM) Internetissä:
www.ibm.com/fi
IBM Finland Twitterissä:
http://twitter.com/ibmfinland
IBM Finland Facebookissa:
www.facebook.com/ibmfinland

Yhteystiedot

IBM
Viestintäosasto
p. (09) 459 5900
ibmficom@fi.ibm.com

Sisällön selaus

Linkkejä

Linkkejä (US)