Suoraan sivulle

Uutiset

Alko ja IBM solmivat 5-vuotisen IT-palvelusopimuksen

Alko ja IBM ovat solmineet viiden vuoden IT-infrastruktuuripalvelusopimuksen. Maaliskuussa allekirjoitettu sopimus kattaa Alkon IT-infrastruktuuripalveluiden kehittämisen ja ylläpidon sisältäen palvelimet, työasemat, middleware-ohjelmistot ja verkkopalvelut. Sopimus parantaa entisestään Alkon asiakaspalvelu- ja toimitusjärjestelmien luotettavuutta sekä parantaa asiakastyytyväisyyttä.

Alkon tavoitteena on tarjota hyvää asiakaspalvelua ja toimia kaikissa tilanteissa vastuullisesti. Yhteistyösopimus IBM:n kanssa tukee näitä tavoitteita ja erityisesti Alkon ympäristövastuutavoitteita.

”Arvostamme IBM:n systemaattista palveluiden ja laadun kehittämistä sekä lähestymistapaa kestävään kehitykseen”, sanoo Alkon talousjohtaja Minna Alitalo. ”Sopimus auttaa meitä noudattamaan hyvää hallintotapaa ja parantaa kustannustehokkuuttamme. Parantunut toimintavarmuus lisää myös asiakkaidemme tyytyväisyyttä”.

”Alkolle vastuullisuus on hyvin tärkeää, ja ympäristövastuu on osa sen päivittäistä toimintaa. Nyt tehdyn sopimuksen myötä IBM tuottaa Alkon tarvitsemat datakeskuspalvelut älykkäämmällä ja ympäristöystävällisemmällä teknologialla. Alko saavuttaa jopa 60 prosentin säästöt datakeskuksensa sähkönkulutuksessa”, IT-ulkoistuksista vastaava johtaja Jan Sippel IBM:ltä sanoo.

Sopimus allekirjoitettiin maaliskuussa 2010.

Lisätiedot:
IBM Viestintä
Petra Snellman
Viestintäpäällikkö
p. +358 (0) 40 709 4367
petra.snellman[at]fi.ibm.com

Alko Oy
Minna Alitalo
Talousjohtaja
p. +358 (0) 20 711 5441
minna.alitalo[at]alko.fi


Lisätietoja IBM:stä (NYSE: IBM):

Lisätietoja Alkosta

Yhteystiedot

IBM
Viestintäosasto
p. (09) 459 5900
ibmficom@fi.ibm.com

Sisällön selaus

Linkkejä

Linkkejä (US)