Suoraan sivulle

Uutiset

Samlink ulkoistaa IBM:lle

Seitsenvuotisen sopimuksen arvo 55 miljoonaa euroa

Samlink ja IBM ovat solmineet seitsemän vuoden IT-infrastruktuuripalveluiden ulkoistussopimuksen. Marraskuussa allekirjoitettu ulkoistussopimus kattaa Samlinkin IT-infrastruktuuripalveluiden kehittämisen ja ylläpidon. Sopimus antaa Samlinkille mahdollisuuden keskittyä ydintoimintaansa pankkien IT-palveluiden tuottamiseen ja kehittämiseen.

Ulkoistussopimuksen arvo on 55 miljoonaa euroa, ja se on voimassa seitsemän vuotta. Nyt solmittu sopimus kattaa Samlinkin IT-infrastruktuuripalveluiden ylläpidon ja kehittämisen sisältäen keskustietokoneet, middleware-ohjelmistot, palvelimet ja tallennusjärjestelmät. Palvelu tuotetaan IBM:n seuraavan sukupolven ympäristöystävällisellä palvelualustalla, joka tarjoaa joustavan, tietoturvallisen ja kustannustehokkaan IT-ympäristön Samlinkille ja sen asiakkaille.

”Tarjoamme IT- ja tuotekehityspalveluita suomalaisille pankki- ja rahoitusalan toimijoille. Menestyäkseen asiakkaamme tarvitsevat korkealaatuisia ja kustannustehokkaita lisäarvoa tuottavia palveluita ja kumppanuus IBM:n kanssa vahvistaa palvelutasoamme merkittävästi. Sopimus auttaa meitä myös tehostamaan ja optimoimaan toimintaamme entisestään,” sanoo Samlinkin toimitusjohtaja Heikki Sirve.

”Sopimuksen myötä Samlinkilla ja sen asiakkailla on mahdollisuus saavuttaa ainutlaatuista liiketoiminnallista lisäarvoa. He voivat hyödyntää IBM:n vahvaa kansainvälistä toimialaosaamista erityisesti toimialalla tapahtuviin muutoksiin varautumisessa sekä liiketoiminta- ja sitä tukevien IT-strategioiden kehittämisessä,” sanoo Suomen IBM:n toimitusjohtaja Johan Sandell.


Lisätietoja:
IBM Viestintäosasto
Petra Snellman
Media Relations Manager
p. +358 (0)40 709 4367
petra.snellman@fi.ibm.com

Oy Samlink Ab
Soile Alanen
Corporate Communications
p. +358 (0)50 4200 912
soile.alanen@samlink.fi

Lisätietoja IBM:stä (NYSE: IBM) Internetissä:
www.ibm.com/fi
Lisätietoja Oy Samlink Ab:sta Internetistä:
www.samlink.fi

Yhteystiedot

IBM
Viestintäosasto
p. (09) 459 5900
ibmficom@fi.ibm.com