Nieuws

 1. 30.06.2014

  De Persgroep runt 2000 marketingactiviteiten per jaar dankzij IBM

  Brussel, 30 juni 2014 – IBM (NYSE: IBM) gaat De Persgroep helpen met het beheren van de jaarlijks honderden marketingcampagnes van het mediabedrijf. Dankzij IBM Campaign heeft De Persgroep de volledige controle over de meer dan 100.000 acties die het moet plannen, coördineren en opvolgen in het kader van deze campagnes.

 2. 06.12.2013

  IBM tekent contract ter waarde van 1,3 miljard dollar met Dexia en andere grote financiële instellingen in Europa om hun ICT-infrastructuur te bouwen en te beheren

  Brussel – 6 december 2013: IBM (NYSE: IBM (US) ) kondigt vandaag aan dat het tot een akkoord is gekomen met Dexia (Euronext: DEXB) en verschillende grote financiële instellingen* in Europa over het uitbouwen en beheren van hun ICT-infrastructuur dat eerder door Associated Dexia Technology Services (ADTS) werd gemanaged. Als gevolg van dit akkoord krijgt IBM de controle over ADTS, dat een IBM onderneming wordt genaamd Innovative Solutions for Finance (ISFF). De nieuwe onderneming heeft contracten afgesloten ter waarde van 1,3 miljard dollar, voor een periode van zeven jaar. IBM wil met ISFF nieuwe markten aanboren door een cloudinfrastructuur te implementeren en de efficiëntie van de bestaande ICT-infrastructuur te optimaliseren.

 3. 23.10.2013

  Banque BCP versterkt zijn ICT-infrastructuur met IBM PureSystem

  Luxemburg, 23 oktober 2013 – IBM (NYSE:IBM) kondigt aan dat Banque BCP, een Portugese bank die al meer dan dertig jaar in Luxemburg is gevestigd, heeft gekozen voor IBM PureSystem om zijn technologische dienstverlening te versterken. Deze oplossing zorgt voor een performante ICT-infrastructuur..

 4. 17.09.2013

  Astronoom Michael Garrett wint IBM Faculty Award voor onderzoek naar buitenaards leven

  Amsterdam, 17 september 2013 – IBM (NYSE:IBM) maakt vandaag bekend dat prof.dr. Michael Garrett, directeur van onderzoeksinstituut ASTRON en hoogleraar aan de Universiteit Leiden, de IBM 2013 Big Data and Analytics Faculty Award heeft ontvangen. Deze prijs wordt jaarlijks door IBM uitgereikt ter bevordering van de wetenschap en de samenwerking tussen IBM en topwetenschappers. Garrett heeft de prijs gewonnen voor zijn onderzoek aan de Universiteit Leiden naar algoritmes die gebruikt worden om buitenaardse intelligente levensvormen te kunnen ontdekken.

 5. 11.09.2013

  IBM vervult “WISH” van het Imeldaziekenhuis

  Brussel, 11 september 2013 - IBM (NYSE: IBM) en het Imeldaziekenhuis, een van de belangrijkste zorginstellingen in de provincie Antwerpen, kondigen aan dat zij een overeenkomst hebben getekend voor de implementatie van een applicatie, genaamd “Web Information System for Healthcare (WISH)”, voor ziekenhuizen in België. Dankzij deze toepassing weet het Imeldaziekenhuis de administratieve patiëntengegevens te centraliseren en correct te tariferen. Het facturatieproces wordt tevens geoptimaliseerd.