IBM har lönsningarna IBM hjälper din verksamhet att bli mer effektivIBM har lönsningarna IBM hjälper din verksamhet att bli mer effektiv 

Primary tab navigation

Virtualisering och optimering

Minska komplexiteten med virtualiseringslösningar för ditt medelstora företag

Minska komplexiteten med virtualiseringslösningar för ditt medelstora företag. Medelstora företag ställs inför allt högre krav att klara mer med mindre. De får mindre budget för drift och IT, beslutsfattarna inom IT måste agera snabbt på nya kund- och marknadskrav för att hålla sig framme i konkurrensen. Ovanpå allt detta förväntas de fortsätta att skapa innovationer och förbättra prestanda med ständigt fokus på effektivitet och kostnadskontroll.

Alla företag måste hantera och optimera kombinationer av arbetslaster, till exempel faktureringsdata och databasfrågor, men skillnaden är var ditt medelstora företag passar in i utvecklingen. Arbetslaster som de här blir alltmer komplexa och kräver i många fall realtidsfunktioner. Olika typer av arbetslaster har unika egenskaper och fungerar bättre för sitt syfte om de matchas med rätt databehandling.

IBM och IBM Business Partners kan hjälpa ditt medelstora företag att komma igång med virtualiseringen var ni än befinner er i utvecklingen. Ni kanske inte har börjat med virtualisering, men genom att komma igång med grunden kan ni till slut få en väl hanterad virtuell infrastruktur. Konsolideringsresurser, hantering av arbetslaster och automatisering av processen leder till en IT-infrastruktur med optimerade funktioner. Din IT-avdelning kommer sedan att kunna fokusera på innovation som hjälper företaget att få högre vinster och ni slipper lösa allmänna problem.

 

 

IBM SmartCloud Provisioning

30 dagars testversion som ger erfarenhet av IBMs smidiga, skalbara moln, som är en verklig laaS-lösning som minskar kostnaderna och innebär så gott som ingen avbrottstid samt automatisk återställning.

 

IBM Cost Buster Solutions for Small Deals

Alla små och medelstora företag behöver förstå hur de ska kunna växa och lyckas i dagens ekonomiska miljö. En smartare betalningsstrategi kan göra att kreditvärdiga  kunder klarar budgeten och uppnår sina mål.

 

Undersökning av den totala ekonomiska effekten av IBM Storwize V7000

30 dagars testversion som ger erfarenhet av IBMs smidiga, skalbara moln, som är en verklig laaS-lösning som minskar kostnaderna och innebär så gott som ingen avbrottstid samt automatisk återställning.

 

Virtualisering för medelstora företag

Håll foten på gaspedalen. Virtualisering har snabbt lämnat experimentstadiet och övergått till produktion i servermiljön för de flesta medelstora företag. Det kan bli dyrbart att vänta på bevis på fördelarna med att virtualisera inom andra områden som berör IT.

Vill du ha mer information eller hjälp?

Vad vi kan erbjuda

Är du redo att ta nästa steg?

Sök efter en Business Partner

Arbeta med en erfaren partner och hitta lösningar för din bransch och din marknad

Finansiering

Du har större möjlighet att få råd med ett IT-inköp om du gör om stora förskottskostnader till mindre månadsbetalningar och frigör kontanter för andra strategiska behov och investeringar med IBM Global Financing.

Kontakta IBM direkt

Vi kan hjälpa dig. Ring IBM: 08-793 24 7008-793 24 70 (09:00 till 17:00 mån-fre) eller skicka e-post med dina frågor. Du kan också begära en offert.