Lösningar för medelstora företag. Medelstora företag får möjlighet att utnyttja sin potential.

Tivoli

Tillförlitlig, skalbar och säker IT-hantering

För medelstora företag är det många faktorer, till exempel ekonomisk livskraft, som i hög grad är beroende av en stark infrastruktur med kraftfulla hanteringsverktyg som kan användas till företagets system, data och säkerhet. Företag som ditt behöver en dynamisk infrastruktur och programvarulösningar som hjälper dig att skydda och snabbt återställa data när något går fel, oavsett orsak. Ditt företag behöver en tillförlitlig och kostnadseffektiv lösning.

IBMs Tivoli-erbjudanden omfattar IT-hanteringskategorier som systemhantering och automatisering, säkerhetskopiering och återställning av data, samt skydd och säkerhet för tillgångar. Säkerhetsprogramvara används till att skydda konfidentialiteten, integriteten, sekretessen och kvalitetssäkringen för informationssystem. Lagringsprogramvara hanterar och kvalitetssäkrar åtkomstmöjligheterna, tillgängligheten och prestanda för lagrad information. System- och tillgångshantering övervakar, kontrollerar och optimerar hanteringen av komplexa fysiska tillgångar och datorresurser.

Banco Bonsucesso Case Study (eng.). En medelstor bank behövde stärka säkerheten och förenkla åtkomsten till information. Man vände sig till IBM för utvecklingen av en integrerad lösning för identitetshantering och enkel inloggning. Banco Bonsucesso Case Study (eng.). En medelstor bank behövde stärka säkerheten och förenkla åtkomsten till information. Man vände sig till IBM för utvecklingen av en integrerad lösning för identitetshantering och enkel inloggning. Tivoli Survival Guide. Vilka typer av IT-hot upplever du och ditt växande företag?  Med sökfunktionen för Tivoli-lösningar kan du identifiera den bästa lösningen för de värsta angreppen. Tivoli Survival Guide. Vilka typer av IT-hot upplever du och ditt växande företag?  Med sökfunktionen för Tivoli-lösningar kan du identifiera den bästa lösningen för de värsta angreppen. Hackerskydd. Cyberattackerna ökar, men X-Force och IBM Internet Security Systems kan hjälpa dig med ett förebyggande skydd mot säkerhetshot online. Hackerskydd. Cyberattackerna ökar, men X-Force och IBM Internet Security Systems kan hjälpa dig med ett förebyggande skydd mot säkerhetshot online.

Vill du ha mer information eller hjälp?

Vad vi kan erbjuda

Tivoli erbjuder ett stort sortiment av programvara för hantering av IT-infrastrukturen:

Klicka här för att läsa mer om Tivoli

Är du redo att ta nästa steg?

Sök efter en Business Partner

Sök efter en Business Partner

Arbeta med en erfaren partner och hitta lösningar för din bransch och din marknad

Finansiering

Finansiering

Du har större möjlighet att få råd med ett IT-inköp om du gör om stora förskottskostnader till mindre månadsbetalningar och frigör kontanter för andra strategiska behov och investeringar med IBM Global Financing.

Kontakta IBM direkt

Kontakta IBM direkt

Vi kan hjälpa dig. Ring IBM: 08-793 24 7008-793 24 70 (09:00 till 17:00 mån-fre) eller skicka e-post med dina frågor. Du kan också begära en offert.