Lösningar för medelstora företag. Medelstora företag får möjlighet att utnyttja sin potential.

Lagring

Innovativt, integrerat och skalbart

Om du ska kunna konkurrera i dagens ekonomi behöver du en infrastruktur som snabbt kan ändras när affärsstrategin förändras. En sådan flexibilitet kräver hög integrationsnivå, och det är därför IBM ser IT-driften på ett övergripande plan. IBMs stora utbud av alternativ ger dig en chans att anpassa en lösning kring ett litet antal mycket skalbara servrar och lagringsenheter. Du kan göra mer med mindre, och på så sätt behåller du kontrollen över din infrastruktur och kan minska kostnaderna för energi och lokaler.

De innovationer som är inbyggda i våra lagringsprodukter för små och medelstora företag gör det enklare än någonsin att lagra, skydda, hämta och dela viktiga data. Här kan du jämföra IBM System Storage-produkter som är utformade för dina affärsbehov och hitta den idealiska lagringsenheten som hjälper dig att skydda nuvarande infrastrukturinvesteringar och uppfyller dina behov av datatillgänglighet.

Fördelen med IBMs lagring. Mer information på Storage TV. Fördelen med IBMs lagring. Mer information på Storage TV. Intelligent och säker lagring. Här får du veta hur Recarta IT, en IBM Business Partner, samarbetade med Intertrust för att installera IBM XIV Storage System. Intelligent och säker lagring. Här får du veta hur Recarta IT, en IBM Business Partner, samarbetade med Intertrust för att installera IBM XIV Storage System. Varför gå över till IBM? Gör den kostnadsfria bedömningen i dag. Varför gå över till IBM? Gör den kostnadsfria bedömningen i dag. IBM Systems Advisor Tool: Nästa generation. Vet du inte vilken server eller lagring du ska välja? IBM Systems Advisor Tool: Nästa generation. Vet du inte vilken server eller lagring du ska välja?

Vill du ha mer information eller hjälp?

Vad vi kan erbjuda

Är du redo att ta nästa steg?

Sök efter en Business Partner

Sök efter en Business Partner

Arbeta med en erfaren partner och hitta lösningar för din bransch och din marknad

Finansiering

Finansiering

Du har större möjlighet att få råd med ett IT-inköp om du gör om stora förskottskostnader till mindre månadsbetalningar och frigör kontanter för andra strategiska behov och investeringar med IBM Global Financing.

Kontakta IBM direkt

Kontakta IBM direkt

Vi kan hjälpa dig. Ring IBM: 08-793 24 7008-793 24 70 (09:00 till 17:00 mån-fre) eller skicka e-post med dina frågor. Du kan också begära en offert.