Lösningar för medelstora företag. Medelstora företag får möjlighet att utnyttja sin potential.

Servrar

Effektivt, integrerat och kraftfullt

Dagens IT-landskap för medelstora företag utvecklas snabbt, och enligt de nya prestationsmåtten levereras tjänster snabbare, med högre kvalitet och med överlägsen prisvärdhet. IBMs flexibla teknik sänker riskerna och kostnaderna genom att datacenter konsolideras till en effektivare infrastruktur där du kan ändra storlek efter behov allteftersom verksamheten växer.

IBM erbjuder ett full sortiment av kraftfulla och innovativa servrar. IBM System X, IBM BladeCenter och IBM Power System är tre produkter med en serie erbjudanden som är utformade för små och medelstora företag. En integrerad metod för utformning och testning av IBM-servrar gör att medelstora företag kan räkna med de högkvalitativa tjänster de behöver för att få en kostnadeffektiv och energieffektiv IT-infrastruktur.

IBM System x är vår populäraste företagsserver i den mindre klassen, prisvärd och enkel att installera. Med IBM BladeCenter-servrar kan kunderna minska komplexiteten, förbättra systemhanteringen och öka energieffektiviteten samtidigt som ägarkostnaden sänks. IBM Power System fungerar som en enda energieffektiv plattform som är enkel att driftsätta för alla dina UNIX-, Linux- och IBM i-program.

Är bladservrar det rätta för dig? Med det kostnadsfria bedömningsverktyget slipper du gissa. Är bladservrar det rätta för dig? Med det kostnadsfria bedömningsverktyget slipper du gissa. IBM Systems Advisor Tool: Nästa generation. Vet du inte vilken server eller lagring du ska välja? IBM Systems Advisor Tool: Nästa generation. Vet du inte vilken server eller lagring du ska välja? Översikt över virtualiseringstekniken¬. Mer information om hur virtualisering kan ge kontinuerliga kostnadsbesparingar, högre tjänstenivåer och en samverkan IT- och affärsavdelningen så att snabbrörligheten ökar. Översikt över virtualiseringstekniken¬. Mer information om hur virtualisering kan ge kontinuerliga kostnadsbesparingar, högre tjänstenivåer och en samverkan IT- och affärsavdelningen så att snabbrörligheten ökar. Mer information om IBM System x-familjen. System x-lösningar kan ge prestanda och flexibilitet som du behöver med mycket tillförlitliga servrar och lösningar som är enkla att driftsätta. Mer information om IBM System x-familjen. System x-lösningar kan ge prestanda och flexibilitet som du behöver med mycket tillförlitliga servrar och lösningar som är enkla att driftsätta.

Vill du ha mer information eller hjälp?

Vad vi kan erbjuda

Är du redo att ta nästa steg?

Sök efter en Business Partner

Sök efter en Business Partner

Arbeta med en erfaren partner och hitta lösningar för din bransch och din marknad

Finansiering

Finansiering

Du har större möjlighet att få råd med ett IT-inköp om du gör om stora förskottskostnader till mindre månadsbetalningar och frigör kontanter för andra strategiska behov och investeringar med IBM Global Financing.

Kontakta IBM direkt

Kontakta IBM direkt

Vi kan hjälpa dig. Ring IBM: 08-793 24 7008-793 24 70 (09:00 till 17:00 mån-fre) eller skicka e-post med dina frågor. Du kan också begära en offert.