IBM har lönsningarna IBM hjälper din verksamhet att bli mer effektivIBM har lönsningarna IBM hjälper din verksamhet att bli mer effektiv 

Primary tab navigation
Primary tab navigation

Tjänster för underhåll och teknisk support

 

Tjänster för underhåll och teknisk support

När det gäller IT-support behöver du en leverantör som du kan lita på, vilket inte alltid är så lätt när du har många supportkontrakt med olika servicenivåer. Du kanske känner att du, framför allt i komplexa situationer, har hela ansvaret för att felsöka problem och samordna kommunikationen mellan leverantörer. Lyckligtvis finns det ett bättre alternativ.

IBMs tjänster för hanterad support innebär att du får en enda kontaktpunkt och enklare kontraktsstruktur för support för maskin- och programvara från flera leverantörer.

Fördelar:

  1. rationaliserad drift och minskad avbrottstid tack vare proaktiv vägledning och rekommendationer
  2. minskad arbetsbörda för IT-personalen, vilket frigör resurser för mer strategiska uppgifter
  3. ökad tillförlitlighet och effektivitet, och minskade kostnader

Den här tjänsten innebär att du får en enda kontaktpunkt som tar ansvar, så du behöver inte ägna din tid åt att samordna IT-supporttjänsterna. Med hjälp av vår stora erfarenhet av att hantera komplexa IT-miljöer med många leverantörer inblandade och att skapa innovativa underhållslösningar kan du lösa dina problem med vår kompetens och våra unika insikter.

Eftersom vi tillhandahåller support för både IBM- och icke-IBM-komponenter i en förenklad kontraktsstruktur kan vi hjälpa dig att uppfylla servicenivåkraven och agera som betrodd rådgivare för din IT-organisation.

Vill du ha mer information eller hjälp?

IBM erbjuder också andra lösningar för tekniskt underhåll och support.

Lösningar för tekniskt underhåll och support av programvara
Programrelaterade problem kan verkligen sätta käppar i hjulet för verksamheten, och IT-personalen får ägna sig åt sådant i stället för att arbeta med målen för kärnverksamheten. IBM Software Support Services erbjuder fjärrassistans för IBM-programprodukter och vissa andra programprodukter - felsökning, problemlösning, leverans och installation av rättningar - dygnet runt. Tjänsterna omfattar också användningsrekommendationer, prestanda- och kapacitetshantering, förebyggande skötsel och tillgänglighetshantering.

Lösningar för tekniskt underhåll och support av hårdvara
IBMs portfölj med tjänster för hårdvaruunderhåll innehåller en rad anpassningsbara tjänster för hårdvarusupport för både IBM-system och system från flera leverantörer. Lämna över ditt problem till IBMs mycket kompetenta tekniker. Använd alla de övervakningsverktyg som IBM tillhandahåller så att du kan fjärrövervaka dina system dygnet runt och rapportera systemfel, prestandafel och annat proaktivt. IBMs tekniker har breda och djupa kunskaper och många års erfarenhet av lyckad problemlösning som har gjort kunderna nöjda.

Är du redo att ta nästa steg?

Sök efter en Business Partner

Arbeta med en erfaren partner och hitta lösningar för din bransch och din marknad

Finansiering

Du har större möjlighet att få råd med ett IT-inköp om du gör om stora förskottskostnader till mindre månadsbetalningar och frigör kontanter för andra strategiska behov och investeringar med IBM Global Financing.

Kontakta IBM direkt

Vi kan hjälpa dig. Ring IBM: 08-793 24 7008-793 24 70 (09:00 till 17:00 mån-fre) eller skicka e-post med dina frågor. Du kan också begära en offert.