IBM har lönsningarna IBM hjälper din verksamhet att bli mer effektivIBM har lönsningarna IBM hjälper din verksamhet att bli mer effektiv 

Primary tab navigation
Primary tab navigation

Lotus

Samarbetslösningar för tillväxt och innovation

IBM Lotus-programvara för medelstora företag kan hjälpa dig att skapa en arbetsmiljö som främjar samarbetet, ökar produktiviteten och skyndar på innovationen. Det är i huvudsak funktionerna för ett socialt instrumenterat företag, som är mer snabbrörligt, responsivt och framgångsrikt än andra. Med ”social business”-programvara ger du personerna i ditt nätverk större möjlighet att effektivt interagera med andra och skapa förtroende genom att använda personcentrerad kommunikation.

Beroende på ditt företags behov och praxis kan Lotus-programvaruerbjudandena hjälpa dig att optimera personalens produktivitet, effektivisera driften och lyhördheten med av verktyg som hjälper dig att göra affärer i realtid, med både kollegor, partners, kunder och leverantörer.

Vill du ha mer information eller hjälp?

Vad vi kan erbjuda

Är du redo att ta nästa steg?

Sök efter en Business Partner

Arbeta med en erfaren partner och hitta lösningar för din bransch och din marknad

Finansiering

Du har större möjlighet att få råd med ett IT-inköp om du gör om stora förskottskostnader till mindre månadsbetalningar och frigör kontanter för andra strategiska behov och investeringar med IBM Global Financing.

Kontakta IBM direkt

Vi kan hjälpa dig. Ring IBM: 08-793 24 7008-793 24 70 (09:00 till 17:00 mån-fre) eller skicka e-post med dina frågor. Du kan också begära en offert.