IBM har lönsningarna IBM hjälper din verksamhet att bli mer effektivIBM har lönsningarna IBM hjälper din verksamhet att bli mer effektiv 

Primary tab navigation

Social Collaboration

 

Social Collaboration

På många företag äger just nu en dialog rum som handlar om att införa sociala verktyg och att uppmuntra medarbetare, kunder, leverantör och omvärld att börja kommunicera med varandra via sociala verktyg.

På en smartare planet är interaktivtet en förutsättning. Och vi är också otroligt sociala, och lägger 110 miljader minuter per månad i våra sociala nätverk. Det motsvarar en dryg femtedel av tiden vi lägger på nätet.

Många företag och organisationer insåg tidigt att utnyttja detta nya beteende till sin fördel. Genom att uppmuntra medarbetare, kunder och leverantörers sociala beteende ökade man produktivitet, effektivitet och innovation bland annat. Ökningar på dessa områden innebär högre lönsamhet och bättre konkurrenskraft. Ledande företag använder samarbetsverktyg för att ge högre kundnytta, produktivare medarbetare och driva innovation.

Social business - dela kunskap

Sociala verktyg för samman människor vilket tillgängliggör kunskap, nätverk och erfarenheter för många fler. Det handlar om kollektiv intelligens, man bidrar med det man kan och är nåbar för andra. Läs gärna mer i rapporten The compelling returns from IBM Connections in support of social business (PDF, 820 KB).

Social business - påverka andra

Sociala business handlar ökar också möjligheten att påverka andra. Det ger möjlighet att få kontakt med personer som man vill förstå och påverka, personer man aldrig hade kommit till tals med, utan sociala verktyg. Här sker en reell transformation, inte minst av marknadschefens roll. Läs gärna mer i From Stretched to Strengthened.

Låt medarbetare, affärspartners, kunder och andra intressenter kommunicera med varanda

Social business kan inte kontrolleras utan man släpper loss krafter och måste ha förtroende och tillit till sina medarbetare. Låt medarbetare, affärspartners, kunder och andra intressenter kommunicera med varanda. När som helst och var som helst. På vilken plattform som helst. IBM erbjuder helt integrerade samarbetslösningar såsom Team rooms, Content management-verktyg, Blogfunktioner och Wikis. Medarbetarprofiler, online-möten, e-mail och kalender. Text chat, audio- och video chat och Instant messaging. Allt levererat inom er IT-infrastruktur eller som Cloud-tjänster.

Vill du ha mer information eller hjälp?

Är du redo att ta nästa steg?

Sök efter en Business Partner

Arbeta med en erfaren partner och hitta lösningar för din bransch och din marknad

Finansiering

Du har större möjlighet att få råd med ett IT-inköp om du gör om stora förskottskostnader till mindre månadsbetalningar och frigör kontanter för andra strategiska behov och investeringar med IBM Global Financing.

Kontakta IBM direkt

Vi kan hjälpa dig. Ring IBM: 08-793 24 7008-793 24 70 (09:00 till 17:00 mån-fre) eller skicka e-post med dina frågor. Du kan också begära en offert.