IBM har lönsningarna IBM hjälper din verksamhet att bli mer effektivIBM har lönsningarna IBM hjälper din verksamhet att bli mer effektiv 

Primary tab navigation
Primary tab navigation

Köp flexibel infrastruktur som en tjänst

 

Köp flexibel infrastruktur som en tjänst

Cloud Computing ändrar vårt sätt att tänka på IT. Istället för att bygga upp och underhålla en egen datahall kan man köpa IT som en tjänst. Det har aldrig varit enklare. Klicka dig vidare till IBMs webbsida där du online kan köpa IT.

IT-avdelningen ansvarar för att försörja företaget eller organisationen med rätt mängd IT till rätt pris. Genom att köpa molntjänster betalar man endast för de IT-resurser som används. Behöver man extra datorkraft kan man köpa det för en begränsad period, exempelvis för test och utveckling. Dessutom har man alltid tillgång till det allra senaste inom programvara, infrastruktur och säkerhet.

Med IBMs molnlösningar kan IT bli en resurs som flexibelt kan anpassas till företaget eller organisationen behov. Trots sänkta IT-budgetar och växande behov. Med IBMs molnlösningar begränsas inte IT-avdelningen utan kan möta de krav som verksamheten ställer.

Cloud skapar helt nya möjligheter. IT kan utföras med en betydligt lägre risknivå, dynamiskt anpassas till verksamhetens prioriteringar och samtidigt ge ökad tillgänglighet.

Följ med IBM på resan ut i molnet. IBM erbjuder ett flexibelt sätt för ert företag att närma sig molnet. Var du startar din resa beror på vad ditt företag behöver. Tanken är hitta balansen mellan att vara utrustad för att uppnå kortsiktiga mål och att ta till vara på framtida möjligheter. Läs mer och köp nu.

Inte redo ännu? Men nyfiken på hur molnlösningar kan sänka kostnaderna och öka flexibiliteten. Då föreslår vi att du kontakta någon av våra lokala återförsäljare av IBM-produkter. Sök återförsäljare. Våra återförsäljare har djupa kunskaper och många års erfarenhet av att hjälpa företag och finns i en stor del av Sverige. Utmana din lokala IT-leverantör redan idag och be att få en presentation av hur IBM kan hjälpa din verksamhet att bli mer effektiv och konkurrenskraftig.

Vill du ha mer information eller hjälp?

Är du redo att ta nästa steg?

Sök efter en Business Partner

Arbeta med en erfaren partner och hitta lösningar för din bransch och din marknad

Finansiering

Du har större möjlighet att få råd med ett IT-inköp om du gör om stora förskottskostnader till mindre månadsbetalningar och frigör kontanter för andra strategiska behov och investeringar med IBM Global Financing.

Kontakta IBM direkt

Vi kan hjälpa dig. Ring IBM: 08-793 24 7008-793 24 70 (09:00 till 17:00 mån-fre) eller skicka e-post med dina frågor. Du kan också begära en offert.