Lösningar för medelstora företag. Medelstora företag får möjlighet att utnyttja sin potential.

Affärsanalys

Sätt affärsdata i fokus

Tydliga och klara kunskaper ger smartare affärsbeslut. Och bättre beslut leder till bättre verksamhet. IBMs integrerade och användarvänliga Business Analytics-lösningar ger medelstora organisationer en konkurrensfördel. Med våra verktyg för analys och rapportering kan du segmentera och dela upp data, kristallisera ut trender, mönster och avvikelser så att ditt företag får en tydligare bild av vad som finns runt hörnet och längre bort. På så sätt kan ni optimera systemen och göra dem större utan att spräcka budgeten.

Upptäck affärsanalys för alla människor, alla beslut och alla data. Välj evenemang på datum och platser som passar dig Upptäck affärsanalys för alla människor, alla beslut och alla data. Upptäck affärsanalys för alla människor, alla beslut och alla data. Välj evenemang på datum och platser som passar dig Upptäck affärsanalys för alla människor, alla beslut och alla data. Möjlighet att spara en miljard pund. Med analys och branschexpertis från IBM kunde den brittiska livsmedelsbranschen korrelera stora datavolymer som används på olika punkter i leveranskedjan och bevisa tydliga indikationer på inkonsekventa data. (PDF, 197 kB) Möjlighet att spara en miljard pund. Med analys och branschexpertis från IBM kunde den brittiska livsmedelsbranschen korrelera stora datavolymer som används på olika punkter i leveranskedjan och bevisa tydliga indikationer på inkonsekventa data. (PDF, 197 kB) Forskarkommentarer (57 kB). Hur analys gör medelstora företag lönsammare Forskarkommentarer (57 kB). Hur analys gör medelstora företag lönsammare

Vill du ha mer information eller hjälp?

Vad vi kan erbjuda

Workshops om Business Analytics Workshops i september och oktober

Workshops om Business Analytics Workshops i september och oktober

Är du redo att ta nästa steg?

Sök efter en Business Partner

Sök efter en Business Partner

Arbeta med en erfaren partner och hitta lösningar för din bransch och din marknad

Finansiering

Finansiering

Du har större möjlighet att få råd med ett IT-inköp om du gör om stora förskottskostnader till mindre månadsbetalningar och frigör kontanter för andra strategiska behov och investeringar med IBM Global Financing.

Kontakta IBM direkt

Kontakta IBM direkt

Vi kan hjälpa dig. Ring IBM: 08-793 24 7008-793 24 70 (09:00 till 17:00 mån-fre) eller skicka e-post med dina frågor. Du kan också begära en offert.