Små og mellomstore bedrifter Konkurransedyktige løsniger tilpasset små og mellomstore bedrifterSmå og mellomstore bedrifter Konkurransedyktige løsniger tilpasset små og mellomstore bedrifterSmall and Medium Business Solutions

Navigering på primærflipp
Navigering på primærflipp
IBM Power Systems

Hvorfor IBM Power Systems

Dagens IT-landskap for store bedrifter (US) er i rask utvikling, og nye standarder for ytelse betyr at man leverer tjenester raskere, med høyere kvalitet og med bedre økonomi. Power Systems gir servere og programvare som er fundamentet for en infrastruktur som kan hjelpe virksomheter med å håndtere raske endringer, redusere risikoen og levere bedre tjenester – alt på mest mulig kostnadseffektiv måte.

IBM Power Systems Express-tilbud er produkter, løsninger og tjenester som gjør en forskjell for mellomstore bedrifter (US). En integrert løsning for design og testing av Power Systems Express-servere gjør at mellomstore bedrifter kan dra nytte av de økte tjenestenivået til å oppnå en kostnads- og energieffektiv IT-infrastruktur.

 

IBM Storwize V7000 Unified.

New integrated support for storage - EXPERT

IBM PureSystems.

En helt ny systemfamilie med integrert expertise

Hent den nye Quick Reference-appen for Power System for a fa tilgang til den nyeste BladeCenter-produktiformasjonen, susesshistorie og IBM-eksperter - fra hvorr som hels.

Vi er her for å hjelpe

Enkle måter å få de svarene du trenger.

Vårt tilbud


Kom i kontakt med Power Systems-eksperter

Trond Bjerkvold

Senior Advisory Systems Engineer

Trond Bjerkvold Trond Bjerkvold er senior IT-spesialist på IBM Power Systems, IBM System og Teknologi i Norge, med operativsystemer som spesialområde. Han er han teknisk rådgiver for IBMs forretningspartnere og salgsrepresentanter, og holder presentasjoner og seminarer for kunder. Trond skriver også artikler for brukerforeningen Common Norge, der han er medlem i distrikt Oslo/Østlandet. I tillegg er Trond Nordisk kontakt for forretningsanalyse (Business Analytics).


Andre måter å komme i kontakt med Trond på


Møt IBM i sosiale medier

Trond anbefaler også


* Innlegg på ikke-IBM-nettsteder er uavhengige av IBM og representerer ikke nødvendigvis IBMs holdninger, strategier eller meninger.

Steve Will

Chief Architect: IBM i Operating System

Steve Will Steve er Chief Architect for IBM i, et Power Systems-operativsystem som brukes av hundretusener av virksomheter over hele verden. Han holder ofte taler på arrangementer hos kunder, samler inn krav fra rådgivergrupper blant kunder og samarbeider med eksperter i og utenfor IBM om fremtidig teknologi.


Steves blogg: You and i

Denne bloggen brukes til å diskutere emner knyttet til IBM i, inkludert vår strategi, fordeler ved arkitekturen, kunngjøringer og nyheter. Den gir de mange og lidenskapelige IBM i-kundene mulighet til å svare, ha samtaler om hva vi sier, og gjøre sitt til at denne bloggen virkelig handler om deg og meg, "you and i".


Andre måter å komme i kontakt med Steve på

Steve anbefaler også


* Innlegg på ikke-IBM-nettsteder er uavhengige av IBM og representerer ikke nødvendigvis IBMs holdninger, strategier eller meninger.


Smarter Computing-prosjekter