Små og mellomstore bedrifter Konkurransedyktige løsniger tilpasset små og mellomstore bedrifterSmå og mellomstore bedrifter Konkurransedyktige løsniger tilpasset små og mellomstore bedrifterSmall and Medium Business Solutions

Navigering på primærflipp

Løsninger for vekst og lønnsomhet

IT er blitt forretningskritisk for de fleste virksomheter - derfor påvirker det beslutningsprosesser på alle nivå. Så hvordan man bruker tilgjengelig teknologi kan være avgjørende for et selskaps suksess - uansett størrelse. IBM sin satsning innen «Cloud, Data og Engangement» gir deg tilgang på markedsledende løsninger tilpasset små og mellomstore bedrifter.

I samarbeid med våre forretningspartnere hjelper vi deg skape vekst og lønnsomhet med markedsledende løsninger fra IBM innen skytjenester, analyse, mobile løsninger, sosiale samhandlingsløsninger og med sikkerhet i fokus i alle ledd. Våre mange forhandlere har dyp kunnskap og mange års erfaring med å hjelpe selskaper i hele Norge. Ta gjerne kontakt for en gjennomgang av din IT strategi og en presentasjon av våre markedsledende løsninger.

Vi er her for å hjelpe

Finn din lokale IBM Business Partner (BW)

Utfordre din lokale IT-leverandør i dag og be om en presentasjon om hvordan IBM kan hjelpe din bedrift bli mer effektiv.

 

Møt oss i sosiale medier.

Facebook IBM Norway LinkedIn IBM Norway Twitter IBM Norway