Små og mellomstore bedrifter  Konkurransedyktige løsninger tilpasset små og mellomstore bedrifterSmå og mellomstore bedrifter  Konkurransedyktige løsninger tilpasset små og mellomstore bedrifter 

Løsninger for vekst og lønnsomhet

IT er blitt forretningskritisk for de fleste virksomheter - derfor påvirker det beslutningsprosesser på alle nivå. Så hvordan man bruker tilgjengelig teknologi kan være avgjørende for et selskaps suksess uansett størrelse. IBM tilbyr nå et omfattende utvalg av løsninger som er spesielt utviklet og tilpasset små og mellomstore bedrifter.

Via våre kompetente forhandlere er det nå enklere enn noensinne å få en konkurransedyktig løsning fra IBM. Våre mange forhandlere har dyp kunnskap og mange års erfaring med å hjelpe selskaper i hele Norge. Utfordre din lokale IT-leverandør i dag og be om en gjennomgang av hvordan IBM kan hjelpe nettopp din bedrift bli mer effektiv og samtidig senke kostnader.

Vi er her for å hjelpe

Finn din lokale IBM Business Partner

Utfordre din lokale IT-leverandør i dag og be om en presentasjon om hvordan IBM kan hjelpe din bedrift bli mer effektiv.

 

Møt oss i sosiale medier.

Facebook IBM Norway LinkedIn IBM Norway Twitter IBM Norway