Solutions. Voor kleine en middelgrote bedrijven. IT & Business op maat voor uw IBM hardware, software en services.

Opslag

Innovatief, geïntegreerd en schaalbaar

Om in de huidige economie concurrerend te blijven, hebt u een infrastructuur nodig die wendbaar genoeg is om zich aan te passen aan een veranderende bedrijfsstrategie. Een dergelijke flexibiliteit verlangt een hoge mate van integratie, en dat is de reden waarom IBM de IT-operations altijd als één geheel bekijkt. Het brede spectrum aan opties van IBM biedt u de kans om een oplossing op maat te bouwen rond een klein aantal uiterst schaalbare servers en opslagapparaten. Doordat u méér doet met minder middelen, krijgt u de controle over uw infrastructuur terug en kunt u bovendien de energierekening en de facilitaire kosten verlagen.

Dankzij de innovaties die zijn ingebouwd in onze opslagproducten voor het MKB wordt het nóg eenvoudiger om uw cruciale gegevens op te slaan, te beveiligen, op te halen en uit te wisselen. Vergelijk hier de verschillende IBM System Storage-producten die aan uw eisen voldoen en zoek het ideale opslagapparaat voor het veiligstellen van uw bestaande investering in de infrastructuur en het realiseren van een high availability-omgeving.

We zijn er om u te helpen

Contact opnemen

Wat wij bieden

Klaar voor de volgende stap?

Zoek een Business Partner

Werk samen met een ervaren partner aan oplossingen voor uw branche- en marktgerichte wensen en eisen.

Financiering aanvragen

Uw IT-aankoop wordt betaalbaarder als u een beroep doet op IBM Global Financing en grote investeringen omzet in kleine en overzichtelijk maandelijkse lasten. Er komt dan geld vrij voor andere strategische initiatieven.

Rechtstreeks contact opnemen met IBM

Wij zijn er om u te helpen. Hebt u vragen, bel ons dan gerust rechtstreeks op nummer 020 514 5600 (09:00 tot 18:00 ma-vr) of e-mailen. U kunt ook een prijsopgave aanvragen.