Solutions. Voor kleine en middelgrote bedrijven. IT & Business op maat voor uw IBM hardware, software en services.

Servers

Efficiënt, geïntegreerd en krachtig

Het IT-landschap voor MKB-bedrijven ontwikkelt zich momenteel stormachtig en de nieuwe normen voor performance betekenen dat services niet alleen sneller moeten worden geleverd, maar ook met een hogere kwaliteit en een superieure rendabiliteit. Dankzij de flexibele technologie van IBM nemen de kosten en risico's af en kan het datacenter worden geconsolideerd in een infrastructuur die efficiënter is en die gemakkelijk kan worden op- en uitgeschaald om de groei van uw bedrijf op te vangen.

IBM levert een complete reeks krachtige en innovatieve servers. IBM System x, IBM BladeCenter en IBM Power Systems zijn drie productlijnen met een breed spectrum aan systemen voor het MKB. Door de geïntegreerde benadering van het ontwerpen en testen van deze IBM-servers kunnen MKB-bedrijven profiteren van de hogere servicekwaliteit die nodig is voor een IT-infrastructuur die efficiënt is qua kosten en energieverbruik.

De betaalbare en eenvoudig te installeren System x is onze populairste server voor kleinere bedrijven. IBM BladeCenter-servers zorgen bij de klant voor minder complexiteit, verbeterd systeembeheer en minder energieverbruik, en dus ook voor lagere totale bedrijfskosten. IBM Power Systems fungeren als een enkel platform voor al uw UNIX-, Linux- en IBM i-applicaties: energiezuinig en eenvoudig te implementeren.

We zijn er om u te helpen

Contact opnemen

Wat wij bieden

Klaar voor de volgende stap?

Zoek een Business Partner

Werk samen met een ervaren partner aan oplossingen voor uw branche- en marktgerichte wensen en eisen.

Financiering aanvragen

Uw IT-aankoop wordt betaalbaarder als u een beroep doet op IBM Global Financing en grote investeringen omzet in kleine en overzichtelijk maandelijkse lasten. Er komt dan geld vrij voor andere strategische initiatieven.

Rechtstreeks contact opnemen met IBM

Wij zijn er om u te helpen. Hebt u vragen, bel ons dan gerust rechtstreeks op nummer 020 514 5600 (09:00 tot 18:00 ma-vr) of e-mailen. U kunt ook een prijsopgave aanvragen.