Solutions. Voor kleine en middelgrote bedrijven. IT & Business op maat voor uw IBM hardware, software en services.

Maintenance & Technical Support

Voor optimale performance van uw IT-omgeving kunt u op ons rekenen

De IBM-oplossingen voor onderhoud en technische ondersteuning zijn zodanig gekozen dat ze de belangrijkste knelpunten in uw bedrijf aanpakken. Het gaat bijvoorbeeld om oplossingen voor het voorkomen van onderbrekingen, het versnellen van de probleemoplossing en het overzichtelijker maken van de ondersteuning voor multi-vendor omgevingen. Plus onsite en niet-lokale services, garantie- en upgrademanagement, en uitgebreide services die zich richten op het verbeteren van de beschikbaarheid van systemen en het beheersen van de kosten in complexe, high-availability IT-omgevingen.

Met onze implementatie-, integratie- en supportservices kunnen wij u helpen uw IT-omgeving beschikbaar en efficiënt te houden — zodat u zich kunt focussen op de groei van uw bedrijf.

We zijn er om u te helpen

Contact opnemen

Wat wij bieden

Klaar voor de volgende stap?

Zoek een Business Partner

Werk samen met een ervaren partner aan oplossingen voor uw branche- en marktgerichte wensen en eisen.

Financiering aanvragen

Uw IT-aankoop wordt betaalbaarder als u een beroep doet op IBM Global Financing en grote investeringen omzet in kleine en overzichtelijk maandelijkse lasten. Er komt dan geld vrij voor andere strategische initiatieven.

Rechtstreeks contact opnemen met IBM

Wij zijn er om u te helpen. Hebt u vragen, bel ons dan gerust rechtstreeks op nummer 020 514 5600 (09:00 tot 18:00 ma-vr) of e-mailen. U kunt ook een prijsopgave aanvragen.