Solutions. Voor kleine en middelgrote bedrijven. IT & Business op maat voor uw IBM hardware, software en services.

Data backup en -recovery

Software en oplossingen voor MKB's

Gegevens vormen het levenssap voor de meeste bedrijven. Om te zorgen dat deze cruciale gegevens altijd beschikbaar en toegankelijk zijn wanneer u ze nodig hebt, moet u kunnen vertrouwen op een compleet backup- en recoverysysteem, met de bijbehorende strategie. Uw gegevens moeten namelijk beschermd zijn tegen verlies, beschadiging, diefstal en onbevoegde wijziging. En als het noodlot toeslaat, moeten uw gegevens snel kunnen worden hersteld, zodat u in de kortst mogelijke tijd weer helemaal operationeel bent.

Onze oplossingen doen méér dan alleen gegevens beschermen – ze dragen er ook toe bij dat u sneller en rendabeler kunt reageren op de kansen die zich voordoen. Zodat u zich kunt focussen op groei.


We zijn er om u te helpen

Contact opnemen

Wat wij biedenKlaar voor de volgende stap?

Zoek een Business Partner

Werk samen met een ervaren partner aan oplossingen voor uw branche- en marktgerichte wensen en eisen.

Financiering aanvragen

Uw IT-aankoop wordt betaalbaarder als u een beroep doet op IBM Global Financing en grote investeringen omzet in kleine en overzichtelijk maandelijkse lasten. Er komt dan geld vrij voor andere strategische initiatieven.

Rechtstreeks contact opnemen met IBM

Wij zijn er om u te helpen. Hebt u vragen, bel ons dan gerust rechtstreeks op nummer 020 514 5600 (09:00 tot 18:00 ma-vr) of e-mailen. U kunt ook een prijsopgave aanvragen.