Solutions. Voor kleine en middelgrote bedrijven. IT & Business op maat voor uw IBM hardware, software en services.

Cloud Computing

Bedrijfstransformatie met cloud-mogelijkheden van IBM

Met cloud computing kunnen bedrijven van elke omvang hun operationele activiteiten en hun technologie transformeren. Er ontstaat namelijk een flexibele, eenvoudig aanpasbare IT-omgeving die snel reageert op veranderende eisen. Met zijn hoogwaardige cloud computing-faciliteiten vindt u in IBM de betrouwbare partner die u nodig hebt om te beoordelen of u gereed bent voor de cloud, om overstapstrategieën te ontwikkelen en om de mogelijke instappunten op te sporen. De noodzaak om méér te doen met minder middelen vormt als het ware de financiële kern van elke MKB. Doordat de cloud van nature "op afroep" werkt, is de cloud een perfecte IT-resource voor organisaties die gebonden zijn aan een krap budget maar die desondanks hun capaciteit moeten uitbreiden om de bedrijfsgroei op te vangen.

We zijn er om u te helpen

Contact opnemen

Wat wij bieden

Klaar voor de volgende stap?

Zoek een Business Partner

Werk samen met een ervaren partner aan oplossingen voor uw branche- en marktgerichte wensen en eisen.

Financiering aanvragen

Uw IT-aankoop wordt betaalbaarder als u een beroep doet op IBM Global Financing en grote investeringen omzet in kleine en overzichtelijk maandelijkse lasten. Er komt dan geld vrij voor andere strategische initiatieven.

Rechtstreeks contact opnemen met IBM

Wij zijn er om u te helpen. Hebt u vragen, bel ons dan gerust rechtstreeks op nummer 020 514 5600 (09:00 tot 18:00 ma-vr) of e-mailen. U kunt ook een prijsopgave aanvragen.