Solutions. Voor kleine en middelgrote bedrijven. IT & Business op maat voor uw IBM hardware, software en services.

Business Continuity and Resiliency

De bedrijfsvoering na een calamiteit snel en volledig herstellen

Het vermogen om een onderbreking van de bedrijfsvoering snel te boven te komen, is cruciaal voor de gezondheid van elke organisatie. Hoe groot of klein IT-infrastructuren ook zijn en welke vorm ze ook aannemen: ze blijven altijd kwetsbaar voor een veelheid aan dreigingen, zoals storingen, aanvallen en inbraakpogingen, om er slechts enkele te noemen. En slaat het noodlot toe, dan bewijzen de complete, aanpasbare en compatibele strategieën die IBM voor bedrijfscontinuïteit heeft ontwikkeld, van onschatbare waarde te zijn. Deze strategieën zorgen ervoor dat uw bedrijfskritische gegevens en applicaties binnen de kortst mogelijke tijd weer in de lucht zijn — zodat uw organisatie zijn activiteiten weer snel en efficiënt kan hervatten, met minimale verliezen.

Een geïntegreerd recoveryplan kan uw bedrijf helpen zichzelf in feite te redden — als u uw risicogebieden maar opspoort en aanpakt. Zorg er dus voor dat u goed bent voorbereid, zodat de continuïteit op alle belangrijke operationele terreinen gewaarborgd is. Denk bijvoorbeeld aan gegevensbackup & -herstel, e-mailarchivering en compliance, systeembeschikbaarheid, systeemupgrades, naleving van de wet- en regelgeving, informatiebescherming en herstel na calamiteiten.

We zijn er om u te helpen

Contact opnemen

Wat wij biedenKlaar voor de volgende stap?

Zoek een Business Partner

Werk samen met een ervaren partner aan oplossingen voor uw branche- en marktgerichte wensen en eisen.

Financiering aanvragen

Uw IT-aankoop wordt betaalbaarder als u een beroep doet op IBM Global Financing en grote investeringen omzet in kleine en overzichtelijk maandelijkse lasten. Er komt dan geld vrij voor andere strategische initiatieven.

Rechtstreeks contact opnemen met IBM

Wij zijn er om u te helpen. Hebt u vragen, bel ons dan gerust rechtstreeks op nummer 020 514 5600 (09:00 tot 18:00 ma-vr) of e-mailen. U kunt ook een prijsopgave aanvragen.