Solutions. Voor kleine en middelgrote bedrijven. IT & Business op maat voor uw IBM hardware, software en services.

Business Analytics

Plaats uw bedrijfsgegevens in het middelpunt

Frisse, duidelijke inzichten leiden tot slimmere bedrijfsbeslissingen. En betere beslissingen betekenen betere business. De geïntegreerde set gebruiksvriendelijke analyseoplossingen die IBM voor het MKB heeft ontwikkeld, helpt u een voorsprong te nemen op de concurrentie. Met onze analyse- en rapportagetools splitst u uw gegevens op in hapklare brokken, zodat er trends, patronen en afwijkingen zichtbaar worden. Uw bedrijf krijgt een beter beeld van wat er in het verschiet ligt en u kunt uw systemen optimaal voorbereiden zonder dat het u financieel de kop kost.

We zijn er om u te helpen

Contact opnemen

Wat wij bieden

Cognos Express

Betaalbare business intelligence- en planningssoftware voor MKB-bedrijven.

Cognos Express Planner

Stroomlijnt het vergaren, samenvoegen en analyseren van informatie voor doorlopende planning, budgettering en forecasting.

Cognos Express Advisor

Vertaalt gegevens razendsnel in geavanceerde analyse met een overzichtelijke visuele presentatie. Speciaal voor MKB's.

Cognos Express Reporter

Neemt al uw rapportagevereisten voor zijn rekening (productie, dashboards, operationeel, transactioneel en managed) en beschikt over alle self service rapportagefuncties en ad-hoc query mogelijkheden om uw business users de mogelijkheid te bieden om zelf op een gemakkelijke manier rapporten te maken, te benaderen en aan te passen.

Cognos Express Xcelerator

Maakt bedrijfsanalyse en optimalisatie op basis van Microsoft® Excel® mogelijk.

Predictive Analytics (SPSS)

Predictive Analytics-software met statistische analyse, data en text mining, en predictive modelling om veranderingen te voorspellen en tijdig in actie te komen.

SPSS Statistics

Geeft u de kracht van geavanceerde statistische analyse in handen, om gegevens te doorgronden, trends op te sporen en nauwkeurige prognoses op te stellen.

SPSS Modeler

Spoort patronen en trends op in uw gestructureerde en ongestructureerde gegevens, zodat u op een snelle en intuïtieve manier voorspellende modellen kunt opstellen, zonder te hoeven programmeren.

SPSS Data Collection

Biedt een nauwkeurig beeld van de gedragingen, voorkeuren en meningen van mensen.

Klaar voor de volgende stap?

Zoek een Business Partner

Werk samen met een ervaren partner aan oplossingen voor uw branche- en marktgerichte wensen en eisen.

Financiering aanvragen

Uw IT-aankoop wordt betaalbaarder als u een beroep doet op IBM Global Financing en grote investeringen omzet in kleine en overzichtelijk maandelijkse lasten. Er komt dan geld vrij voor andere strategische initiatieven.

Rechtstreeks contact opnemen met IBM

Wij zijn er om u te helpen. Hebt u vragen, bel ons dan gerust rechtstreeks op nummer 020 514 5600 (09:00 tot 18:00 ma-vr) of e-mailen. U kunt ook een prijsopgave aanvragen.