Ratkaisuja kaiken kokoisille yrityksille. Hyödynnä yrityksesi koko potentiaali

Analytiikkaratkaisut

Analytiikkaratkaisut

Menestyvä ja älykäs liiketoiminta ei saa olla onnesta kiinni

Haastavina aikoina on erittäin tärkeää tietää, mihin resursseja käytetään. Saat liiketoimintasi tueksi arvokasta tietoa IBM:n liiketoiminnan analytiikan ratkaisuilla. Kokonaisvaltainen näkemys yrityksesi toiminnasta auttaa sinua saavuttamaan ja ylittämään tavoitteesi. Trendien ja toimintamallien analysointi pienentää riskejä sekä tehostaa niin taloudellisten kuin henkilöresurssienkin jakamista. Tehostat yrityksesi menestystekijöitä ja löydät uusia. Älykäs liiketoiminnan analytiikka tarjoaa mahdollisuuden sijoittaa resurssit sinne, missä niitä tarvitaan. Avoimiin standardeihin perustuvia ohjelmistojamme voi käyttää sekä itsenäisesti että osana laajempia ratkaisukokonaisuuksia. On aika siirtyä tulevaisuuden ennustamisesta tulevaisuuden tietämiseen.

Midmarket-analytiikka. Katso videolta, miten IBM:n analytiikkatyäkalut auttavat järkeistämään toimintoja älykkäällä datan keräämisellä ja oikeanlaisella raportoinnilla.

Katso videolta, miten IBM:n analytiikkatyäkalut auttavat järkeistämään toimintoja älykkäällä datan keräämisellä ja oikeanlaisella raportoinnilla.

Yhteisöt ja tuki

Ota yhteyttä

Oletko valmis ottamaan seuraavan askeleen?

Etsi IBM-kumppaneita

Etsi kokenut IBM-kumppani, joka on haluamasi toimialan erikoisasiantuntija.

Hanki rahoitusta

Investoi nyt – maksa myöhemmin. IBM:n rahoituspalvelut.

Ota yhteyttä IBM:n edustajaan

Ota yhteyttä IBM:n edustajaan lähettämällä sähköpostia.