Oplossingen voor kleine en middelgrote bedrijven. IT & Business op maat voor uw IBM hardware, software en services.

Smarter Commerce voor het KMO

Een nieuwe definitie van commerce waarin de klant centraal staat

Consumenten hebben tegenwoordig onbeperkte toegang tot informatie. Ze doen vanaf nagenoeg elke locatie inkopen. En ze laten de hele wereld weten wat ze ergens van vinden. Hun verwachtingen wat betreft prijs en service nemen hand over hand toe. En ze kunnen een merk in een mum van tijd maken en breken. We zijn aangeland in het tijdperk van de "empowered customer", de machtige, mondige consument. Dit heeft grote gevolgen voor de marketing, verkoop, productie en sourcing van producten.

IBM Smarter Commerce vergroot de waarde die bedrijven in deze snel veranderende digitale wereld kunnen leveren aan hun klanten, partners en aandeelhouders. IBM Smarter Commerce heeft namelijk invloed op elke fase van de commerciële cyclus:

Wij zijn er om u te helpen

Contact opnemen

Wat wij bieden

Marketing Management

Cross-channel Selling & Fulfillment

Financieel Management

Zoek een Business Partner

Werk samen met een ervaren partner aan oplossingen voor uw branche- en marktgerichte wensen en eisen.

Financiering aanvragen

Uw IT-aankoop wordt betaalbaarder als u een beroep doet op IBM Global Financing en grote investeringen omzet in kleine en overzichtelijk maandelijkse lasten. Er komt dan geld vrij voor andere strategische initiatieven.

Rechtstreeks contact opnemen met IBM

Wij zijn er om u te helpen. Hebt u vragen, bel ons dan gerust rechtstreeks op nummer 080 013 333 (be) of +352 360 385 888 (lux) (09:00 tot 18:00 ma-vr) of e-mailen (US). U kunt ook een prijsopgave aanvragen.