Oplossingen voor kleine en middelgrote bedrijven. IT & Business op maat voor uw IBM hardware, software en services.

Beveiliging en Privacy

Blijf de beveiligingsrisico's altijd één stap voor - online en offline

Werknemers, partners, leveranciers en klanten: allemaal vertrouwen ze uw organisatie een grote hoeveelheid informatie toe. Het beveiligen van die informatie en het beschermen van de privacy zijn zaken die voor uw bedrijf de allerhoogste prioriteit verlangen. IBM biedt rendabele, complete services aan, gericht op KMO-bedrijven die deze beveiligings- en privacykwesties op een proactieve manier willen aanpakken. Samen met uw team implementeren we beproefde strategieën voor het beperken van de risico's, het beschermen van de data en het beveiligen van de fysieke omgeving. Wat uw eisen ook zijn - het monitoren en blokkeren van externe dreigingen voor uw IT-infrastructuur, het beschermen van waardevolle gegevens, applicaties en diensten tegen aanvallen van cybercriminelen, of het beschermen van uw werknemers, klanten en assets tegen diefstal en fraude - IBM kan u altijd helpen.

Wij zijn er om u te helpen

Contact opnemen

Wat wij bieden

Zoek een Business Partner

Werk samen met een ervaren partner aan oplossingen voor uw branche- en marktgerichte wensen en eisen.

Financiering aanvragen

Uw IT-aankoop wordt betaalbaarder als u een beroep doet op IBM Global Financing en grote investeringen omzet in kleine en overzichtelijk maandelijkse lasten. Er komt dan geld vrij voor andere strategische initiatieven.

Rechtstreeks contact opnemen met IBM

Wij zijn er om u te helpen. Hebt u vragen, bel ons dan gerust rechtstreeks op nummer 080 013 333 (be) of +352 360 385 888 (lux) (09:00 tot 18:00 ma-vr) of e-mailen (US). U kunt ook een prijsopgave aanvragen.