Oplossingen voor kleine en middelgrote bedrijven. IT & Business op maat voor uw IBM hardware, software en services.

Social Collaboration & Mobility

Oplossingen voor KMO's

Bedrijven zijn gebouwd op relaties, zowel binnen als buiten de organisatie. Sociale bedrijven begrijpen dat dergelijke relaties afhankelijk zijn van soepele interacties tussen werknemers, klanten en partners. Alleen dán is de waarde voor het bedrijf maximaal.

Social networking en mobiliteit zijn nieuwe manieren voor mensen om samen te werken en om samenwerkingsrelaties aan te gaan. Social networking en mobiliteit rekenen voor een groot deel af met de grenzen die vroeger een bijna ondoordringbare barrière vormden, niet alleen tussen de mensen onderling, maar ook met de bedrijven met wie die mensen zaken wilden doen. Met de Social Collaboration-oplossingen van IBM kan uw bedrijf een sociaal bedrijf worden. Wij kunnen u helpen uw werknemers, klanten en partners met elkaar in verbinding te brengen, zodat ze hun kennis en expertise kunnen uitwisselen. Het tempo van uw bedrijfsvoering gaat omhoog en de geïnvesteerde tijd levert een ongekend rendement op.

Wij zijn er om u te helpen

Contact opnemen

Wat wij bieden

Zoek een Business Partner

Werk samen met een ervaren partner aan oplossingen voor uw branche- en marktgerichte wensen en eisen.

Financiering aanvragen

Uw IT-aankoop wordt betaalbaarder als u een beroep doet op IBM Global Financing en grote investeringen omzet in kleine en overzichtelijk maandelijkse lasten. Er komt dan geld vrij voor andere strategische initiatieven.

Rechtstreeks contact opnemen met IBM

Wij zijn er om u te helpen. Hebt u vragen, bel ons dan gerust rechtstreeks op nummer 080 013 333 (be) of +352 360 385 888 (lux) (09:00 tot 18:00 ma-vr) of e-mailen (US). U kunt ook een prijsopgave aanvragen.