Termeni de utilizare

Următorii sunt termenii unui acord legal între dumneavoastră şi IBM. Prin accesarea, căutarea şi/sau folosirea acestui site web, confirmaţi că aţi citit, înţeles şi acceptat aceşti termeni şi că respectaţi toate legile şi regulamentele aplicabile, inclusiv legile şi reglementările privind controlul exportului şi al re-exportului. Dacă nu sunteţi de acord cu aceşti termeni, nu folosiţi acest site web.

Acest "site" Web poate contine alte înstiintari asupra proprietatii si informatii despre copyright, ai caror termeni trebuie avuti în vedere si respectati. Informatiile din acest "site" Web ar putea contine inadvertente tehnice sau greseli de tipar.
Informatiile pot fi schimbate sau actualizate fara notificare. IBM poate, de asemenea, sa faca, în orice moment si fara notificare, îmbunatatiri si/sau schimbari la produsele si/sau programele descrise în aceste informatii.

IBM nu îsi asuma nici o raspundere cu privire la corectitudinea informatiilor furnizate de IBM si folosirea acestor informatii este pe riscul utilizatorului. IBM nu furnizeaza nici o asigurare asupra faptului ca orice problema raportata ar putea fi rezolvata folosind oricare dintre informatiile furnizate de IBM. Furnizând aceste informatii, IBM nu acorda nici o licenta pentru copyright, patente sau alte drepturi de proprietate intelectuala.

IBM nu doreste sa primeasca informatii confidentiale sau asupra proprietatii de la dumneavoastra prin intermediul "site" -ului nostru Web. Va rugam sa luati la cunostinta ca orice informatii sau material trimis la IBM nu va fi considerat confidential. Prin trimiterea catre IBM a oricaror informatii sau materiale acordati IBM o licenta nerestrictionata si irevocabila de a folosi, reproduce, expune, efectua, modifica, transmite si distribui aceste materiale sau informatii si sunteti, de asemenea, de acord ca IBM are libertatea de a folosi oricare idei, concepte, know-how sau tehnici pe care ni le-ati trimis în orice scop. Totusi, nu vom dezvalui numele dumneavoastra si nici nu vom aduce la cunostinta publica faptul ca ati trimis materiale sau alte informatii catre noi decât daca: (a) obtinem de la dumneavoastra permisiunea de a va folosi numele; sau (b) mai întâi va anuntam ca materialele sau alte informatii trimise de dumneavoastra catre o anumita parte a acestui "site" vor fi publicate sau folosite în alt mod împreuna cu numele dumneavoastra; sau (c) ni se impune prin lege sa procedam astfel. Puteti afla mai multe despre Practicile de Confidentialitate IBM pe Web.

Disponibilitate globală

Informatiile publicate de IBM pe World Wide Web pot contine referinte sau trimiteri la produse, programe si servicii IBM care nu sunt anuntate sau disponibile în tara dumneavoastra. Astfel de referinte sau trimiteri nu presupun ca IBM intentioneaza sa anunte astfel de produse, programe sau servicii în tara dumneavoastra. Consultati reprezentanta IBM locala pentru informatii referitoare la produse, programe sau servicii care pot fi disponibile pentru dumneavoastra.

Obligatiile IBM referitoare la produsele si serviciile sale sunt guvernate doar de contractele prin care acestea sunt furnizate. Daca obtineti un produs sau un serviciu IBM din afara acestui "site", furnizat fara a avea la baza un contract, acel produs sau serviciu este furnizat "ASA CUM ESTE", fara nici o garantie, expresa sau implicita, si folositi acel produs sau serviciu pe riscul propriu.

Relaţii de afaceri

IBM nu îsi asuma nici o raspundere pentru nici un alt "site" Web pe care l-ati putea accesa prin acest "site". Când accesati un "site" Web non-IBM, chiar si unul care ar putea contine sigla IBM, va rugam sa întelegeti ca acesta este independent de IBM si ca IBM nu are nici un control asupra continutului acelui "site" Web. În plus, o legatura la un "site" Web non-IBM nu înseamna ca IBM gireaza sau accepta vreo raspundere pentru continutul sau folosirea acelui "site" Web. Depinde de dumneavoastra sa luati masuri pentru a va asigura ca orice selectati pentru folosire este lipsit de elemente ca virusi, viermi, cai troieni si alte elemente de natura distructiva.

ÎN NICI UN CAZ IBM NU VA FI RASPUNZATOR, FATA DE ORICE PARTE, PENTRU ORICARE DAUNE DIRECTE, INDIRECTE, SPECIALE SAU ALTE DAUNE CONSECUTIVE SUFERITE PRIN FOLOSIREA ACESTUI "SITE" WEB SAU A ORICAREI LEGATURI LA ALTE "SITE"-URI WEB, INCLUZÂND, FARA LIMITARE, ORICE PROFITURI PIERDUTE, ÎNTRERUPERI DE AFACERI, PIERDERI DE PROGRAME SAU ALTE DATE DIN SISTEMUL DUMNEAVOASTRA DE MANIPULARE A INFORMATIILOR ORI ALTE ASEMENEA, CHIAR DACA SUNTEM ÎNSTIINTATI ÎN MOD EXPRES DESPRE POSIBILITATEA UNOR ASTFEL DE DAUNE.

TOATE INFORMATIILE SUNT FURNIZATE DE IBM DOAR PE O BAZA "ASA CUM ESTE". IBM NU FURNIZEAZA VREO DECLARATIE SAU GARANTIE, EXPRESA SAU IMPLICITA, INCLUSIV GARANTII IMPLICITE PENTRU POTRIVIREA LA UN ANUMIT SCOP, VANDABILITATE SI NEÎNCALCARE A UNOR DREPTURI SAU NORME.

IBM poate oricând să revizuiască aceşti termeni prin actualizarea acestui anunţ. Prin folosirea acestui site web, sunteţi de acord să respectaţi aceste revizuiri şi, de aceea, trebuie să vizitaţi periodic această pagină pentru a lua cunoştiinţă de termenii actuali.