Despre IBM

Valorile IBM. Angajamentul pentru succesul fiecărui client. Inovaţia care contează - pentru compania dumneavoastră şi pentru lumea întreagă. Încrederea şi răspunderea personală în toate relaţiile noastre.

Compania IBM este cel mai mare furnizor IT din lume, cea mai inovativă companie la nivel mondial. În ultimii 15 ani IBM a înregistrat mai multe brevete decât oricare altă companie pentru invenţiile sale tehnologice. Ca lider IT, soluţiile şi serviciile IBM pătrund în toate domeniile: servicii financiare, sănătate, guvern, automobile, telecomunicaţii, educaţie. Diversitatea şi aria largă de acoperire a portofoliului – hardware, software, servicii, cercetare, finanţare şi tehnologie – diferenţiază în mod unic IBM de celelalte companii din industria IT. IBM continuă să transforme procesele şi funcţiile sale pentru a deveni un nou model de corporaţie numit Globally Integrated Enterprise.

IBM România – înfiinţată în noiembrie 1995 - este pregatită să răspundă nevoilor unei baze extinse de clienţi, având un număr mare de profesionişti de clasă mondială în sediile din Bucureşti şi Timişoara, la care se adaugă partenerii autorizaţi de afaceri ce acoperă întreaga ţară şi domeniile majore. În România, IBM are şi două mari centre: Global Procurement Services Group Romania Remote Delivery Center şi Application Services Global Delivery Center Eastern Europe, cu sediile în Bucureşti.

Informatii despre companie

Căutaţi un loc de muncă

Ghidul IBM pentru cei care caută un loc de muncă, cu răspunsuri la întrebări legate de angajări

Istoric (US)

O poveste fascinantă despre management puternic, onestitate, experienţă şi servicii către clienţi

Relaţii comunitare (US)

O privire asupra angajamentului social asumat de IBM

Programe guvernamentale (US)

Scopurile politicii IBM privind clienţii din sectorul public şi privat

Mediul înconjurător (US)

Angajamentul IBM cu privire la mediul înconjurător în toate ariile de activitate şi pe tot parcursul ciclului de viaţă al produselor sale

Cercetare (US)

Fundamentul poziţiei de lider pe care o ocupă compania IBM

Informaţii despre contacte IBM România

Introduceţi numele unui angajat IBM pentru a afla adresa sa de poştă electronică şi numărul de telefon.

IBM România S.R.L.
Bucharest Business Park, Corp A2, Şos. Bucureşti-Ploieşti Nr. 1A, 013681
Bucureşti 1, ROMANIA
CIF RO378660, RC J/40/5106/1991
Cap.Soc. 41.670 Lei

Managementul IBM

President, Chairman of the Board and CEO

Rezultate financiare