Modrejši planet

IBM PureSystems

Strokovno znanje. Čisto in preprosto.

Potrebujete pomoč?

080 2603 | #101LW04W

Pišite nam

IBM PureSystems

IBM PureSystems™ združuje prilagodljivost splošnonamenskega sistema, razširljivost oblaka in enostavnost naprave. Integrirani so po načrtu in imajo vgrajeno strokovno znanje, pridobljeno z desetletji izkušenj, da nudijo poenostavljeno izkušnjo IT-ja.

Več o PureSystems (860KB)

Sistem
PureFlex

Sistem IBM PureFlex™ v eni sami, poenoteni upravljalni konzoli združuje računske, pomnilniške, omrežne in virtualizacijske zmožnosti, obenem pa je infrastrukturni sistem, ki je pravi strokovnjak pri zaznavanju in predvidevanju, kakšne so potrebe vašega podjetja po virih.

IBM Flex System™ je več kot le ultra tanek strežnik, saj zagotavlja izjemno zmogljivost, njegove komponente, ki jih je mogoče enostavno integrirati, pa so ključni gradniki sistema PureFlex in drugih integriranih sistemov PureSystems.

Spoznajte sistema PureFlex in Flex

Sistem
PureApplication

IBM PureApplication™ je platformni sistem, načrtovan in precizno naravnan za izvrševalne spletne aplikacije in aplikacije baze podatkov. Ta fleksibilna platforma, ki upošteva delovno obremenitev, je oblikovana za enostavno razmestitev, varovanje in upravljanje. Ne glede, ali delujete v tradicionalnem ali zasebnem okolju v oblaku, vam ta IBM-ova rešitev lahko zagotavlja boljšo poslovno ekonomiko IT-ja.

Spoznajte sistem PureApplication

Sistem
PureData

Ker se današnji izzivi velikih količin podatkov povečujejo, niso bile zahteve za podatkovna središča nikoli večje. Sistem PureData™, najmlajši član družine PureSystems, je optimiziran izključno za zagotavljanje podatkovnih storitev za današnje zahtevne namene uporabe, in sicer na preprost, hiter in stroškovno učinkovit način.

Spoznajte sistem PureData

Moč vzorcev

Vzorci dokazano predstavljajo najboljše prakse in strokovno znanje za zapletena opravila, saj so pridobljeni z desetletji sodelovanja s strankami in partnerji ter so zajeti, laboratorijsko preizkušeni in optimizirani v ponovljivo obliko na osnovi pravil, ki zagotavlja krajši čas za doseganje vrednosti in nižje operativne stroške.

Vzorci aplikacije

Vnaprej določene aplikacijske arhitekture in zahtevane storitve platforme, ki jih razmešča in upravlja sistem po naboru pravilnikov.

Vzorci platforme

Vnaprej konfigurirane in s pravilnikom upravljane storitve platforme kot so razširljivost predpomnjenja, preklop na drug strežnik pri izpadu, uravnavanje obremenitve, varnostne in aplikacijske storitve, podatkovna baza in vmesna programska oprema za sporočanje.

Vzorci infrastrukture

Samodejno, s pravilnikom vodeno upravljanje infrastrukture po virih za izračunavanje, shranjevanje in omrežje.

Blogi sistema PureSystems

Nazaj k osnovam: Kaj je vzorec?

Joe Bohn 23. julij 2012

Poglejte, zakaj je ideja o vzorcih ključna za razumevanje IBM PureSystems.

Nov način dela : Vzorci izkušenj

Angelo Littera 23. julij 2012

Poglejte, kako vzorci pomagajo upravljati kompleksnost IT-ja, zmanjšati stroške in držati korak s poslovnimi spremembami.

  • Jeff Howard

    Podpredsednik za trženje IBM-ovih sistemov in tehnološke skupine


Vzorci PureSystems so vgrajeno strokovno znanje, ki združujejo najboljše prakse iz desetletij sodelovanja s strankami.

Oglejte si video.

IBM PureSystems Expert Series: Pregled vzorcev

Poglejte, kako Jeff Howard in ekipa IBM-ovih strokovnjakov razlagajo pomembnost vloge, ki jo vzorci izkušenj igrajo v IBM PureSystems