Modrejši planet

IBM PureSystems

Strokovno znanje. Čisto in preprosto.

Potrebujete pomoč?

080 2603 | #101LW04W

Pišite nam

Izboljšajte učinkovitost IT-ja

Organizacije se obračajo na družino izdelkov IBM PureSystems za zmanjšanje stroškov prek konsolidacijo infrastrukture & aplikacij ter poenostavitvijo upravljanja & operacij v življenjskem ciklusu IT-ja.

Naslednja ponudba: Uskladite in optimizirajte podatkovne storitve ter izboljšajte ekonomijo IT-ja

Izvedite, kako sistemi PureSystems znižujejo stroške in povečujejo prožnost s poenostavitvijo življenjskega ciklusa IT-ja — uradni dokument IDC

Ta uradni dokument razpravlja o tem, zakaj imajo konvergirani sistemi, kot so PureSystems, potencial, da radikalno poenostavijo življenjski ciklus IT-ja. S pomočjo primerov resničnih IBM-ovih strank izvedite, kako podjetja razvijajo nove IT strategije ter zagotavljajo poslovno vrednost s pospešitvijo časa do tržišča, izboljšanjem zmogljivosti aplikacij in poenostavljanjem številnih rutinskih dejavnosti upravljanja.

Mary Johnston Turner
avtor:

Mary Johnston Turner

Podpredsednik oddelka za raziskave IDC, programska oprema za upravljanje sistemov za podjetja, je gonilna sila za napovedmi in analizami podjetja IDC o številnih tržiščih programske opreme za upravljanje IT-ja, vključno z operacijami v javnem in zasebnem oblaku.