Modrejši planet

IBM PureSystems

Strokovno znanje. Čisto in preprosto.

Potrebujete pomoč?

080 2603 | #101LW04W

Pišite nam

Prva družina sistemov na svetu z vgrajenim strokovnim znanjem

Spoznajte, kako bo visoko razpoložljivo strokovno znanje spremenilo informacijsko tehnologijo

Sistemi z vgrajenim strokovnim znanjem so ustvarjeni z namenom spremembe informacijske tehnologije in poslovanja. PureSystems ponuja vgrajeno strokovno znanje, dizajn vse-v-enem, in poenostavljene izkušnje skupnega upravljanja, ter vam tako olajšuje izkušnjo in ekonomijo informacijske tehnologije.

Avtor in govornik Peter Hinssen, bo razpravljal o trenutnem IT okolju, ter prihod in vpliv integriranih strokovnih sistemov s skupino strokovnjakov.

Prva družina sistemov na svetu z vgrajenim strokovnim znanjem

Prišel je čas za celotno premišljevanje načina, kako lahko organizacije izboljšajo IT strokovno znanje.

Sistemi z vgrajenim strokovnim znanjem so ustvarjeni z namenom spremembe informacijske tehnologije in poslovanja z vgrajenim strokovnim znanjem, vse-v-enem dizajnom, in poenostavljene izkušnje skupnega upravljanja.

Odkrijte možnosti vgrajenega strokovnega znanja. Spoznajte vzorce izkušenj za podjetje. Vabimo vas, da si ogledate spletno predvajanje ob predstavitvi izdelka.

Strokovni sistem za napajanje modrejšega planeta

Dandanes postaja vse, kar uporabljamo, modrejše, od preprostih naprav, ki jih nosimo v naših žepih, do kompleksnih električnih omrežij, ki napajajo mesta. V skladu s to hitro evolucijo se spreminjajo tudi infrastrukture - postajajo modrejše in imajo več zmožnosti.

V IBM-u vgrajujemo izkušnje neposredno v računalniške sisteme, da bi tako ustvarili nov razred računalnikov, imenovan strokovni sistemi z vgrajenimi izkušnjami. Ti sistemi se zanašajo na nekaj, kar imenujemo "vzorci izkušenj" - postopek destilacije kolektivnega znanja celotne industrije zaradi pridobitve širokega obsega zmožnosti in dramatičnega znižanja časa in stroškov razmestitve.

PureSystems

Ne govorite o prihodnosti informacijske tehnologije. Prinesite jo.

Oglejte si video.

Ambuj Goval IBM-ov generalni upravitelj razvoja tehnološke skupine & "Proizvodnja, Sistemi" &.

Ali bi radi izvedeli več o možnostih za razvoj rešitev IBM PureSystems? Če ste že IBM-ov poslovni partner ali potencialni član skupnosti IBM PM, za nadaljevanje vašega potovanja, preverite spodnje povezave.

Spreminjanje ekonomike IT-ja

70% proračunov za IT se danes porabi za operacije in samo vzdrževanje*, kar pogosto vodi do slabše zmogljivosti in dostave storitev. Torej, kako lahko dodelite več sredstev informacijske tehnologije inovativnim storitvam, z namenom zadovoljevanja poslovnih potreb vaše organizacije?

Odgovor je preprost. PureSystems, prva družina sistemov na svetu z vgrajenim strokovnim znanjem. Z vgrajenim strokovnim znanjem, ki temelji na 'vzorcih' - znanjem, ki izhaja iz tisočev IBM-ovih angažmajev, temeljitega raziskovanja in potrjenih najboljših izkušenj - lahko hitro avtomatizirate obseg IT funkcij. Nove aplikacije in storitve lahko dostavljate hitreje, in stroškovno učinkovito odgovarjate na spreminjajoče zahteve, ter izboljšate zmogljivost delovne obremenitve.

* IDC, Virtualna tehnologija, ki spreminja svet iger: Velike spremembe in inovacije bosta za vedno spremenili vaše IT poslovanje, dok. #DR2011_GS4_MB, marec 2011.

Izkusite ponudbo za IBM PureSystems skozi oči strokovnjakov

Pojdite na samo-vodeno turo, da bi spoznali več o družini produktov IBM PureSystems in kako vzorci lahko poenostavijo kompleksne naloge ter vam prihranijo čas in denar, in vam omogočijo hitreje doseganje poslovnih rezultatov.

Izboljšajte učinkovitost IT-ja

…S celovitim sistemom, ki razporeja obremenitev namesto vas, ki je takoj nared za uporabo, ki ima svojo programsko opremo in ki je zmožen samoupravljanja - to je prihodnost IT-ja.

— Charles Phillips, izvršilni direktor, Infor

25% vseh IT-projektov v ZDA in 23% vseh IT-projektov po svetu trenutno pestijo premajhni proračuni in zaostanki.*

25%
v ZDA

23%
drugod po svetu

* Raziskava, ki jo je v imenu družbe IBM opravilo podjetje Forrester Consulting

Razmestite rešitve hitreje

Družina PureSystems združenju Premier omogoča hitrejše napredovanje, kot bi to bilo mogoče z drugimi sistemi. Ti sistemi so integrirani; zasnovani so z namenom, da se med sabo povezujejo, kar nam omogoča hitrejši preboj na trg.

— Todd Wilkes, podpredsednik, Enterprise Solution Development v združenju Premier Healthcare Alliance

29% vseh zapoznelih razmestitev IT-projektov je posledica zakasnitev na institucionalni in konfiguracijski ravni, 34% pa jih je posledica neustreznega časa razmestitve.*

29%
NAMEŠČANJE in KONFIGURACIJA

34%
RAZMESTITEV

* Raziskava, ki jo je v imenu družbe IBM opravilo podjetje Forrester Consulting

Poenostavite oblak

PureSystems je najnaprednejša integrirana rešitev v oblaku, kar jih trg premore.

— Panos Konstantinidis, soustanovitelj in direktor oddelka za poslovne strategije, OneTree Solutions

Medtem ko se bo v naslednjih treh letih za prehod na oblak odločilo 69% podjetij, se jih je za ta korak do zdaj odločilo le 34%.

34%

69%

IBM PureData™ System za Hadoop

Ta sistem je optimiziran za diagnostične analize in omogoča poizvedljiv arhiv. Ponuja vgrajene analitične pospeševalnike za družabne podatke, računalniške podatke in besedilne analitike ter zagotavlja edinstvena vgrajena orodja za arhiviranje.1

  1. Na podlagi IBM-ovih notranjih testiranj in povratnih informacij strank. * Po meri sestavljene gruče se nanašajo na gruče, ki niso strokovno predhodno sestavljene, predhodno preizkušene in optimizirane. Posamezni rezultati se lahko razlikujejo.
  • Skrajšajte čas doseganja vrednosti za velike količine podatkov
  • Poenostavite prevzemanje in porabo velike količine podatkov
  • Uvedite velike količine podatkov poslovnega razreda

Poenostavite oblak s sistemom IBM PureSystems

Poenostavite prehod na oblak s ponudbami sistemov IBM PureSystems — ki so del IBM SmartCloud Foundation (US) — in vzpostavite svoj zasebni oblak v zgolj štirih urah ter obogatite svoje poslovanje z viri v obliki infrastrukture in platforme kot storitve.

Oglejte si video.

Seznam referenc odjemalca za IBM PureSystems

Oglejte si video.

Priporočilo sistema IBM PureData System s strani družbe XO Communications

Oglejte si video.

Družba VALECARD obratovalne stroške zmanjšala za 30 odstotkov

Predvajaj celoten seznam

Koledar dogodkov

PureSystems: dogodki v 2013
Dogodek  Lokacija  Datumi  Tema  
Strokovni IT: Pospešuje delo z velikimi količinami podatkov in delo v oblaku Regionalne lokacije Prihajajoči dogodki v 2013 Pospešite delo z velikimi podatki in oblakom v sistemih z vgrajenimi izkušnjami Več informacij
PureSystems: spreminjanje ekonomike in izkušnje IT-ja Seul, Južna Koreja 9. maj, 2013   Več informacij
PureSystems: spreminjanje ekonomike in izkušnje IT-ja Mumbaj, Indija 14. maj, 2013   Več informacij
PureSystems: spreminjanje ekonomike in izkušnje IT-ja New Delhi, Indija 16. maj, 2013   Več informacij
PureSystems: spreminjanje ekonomike in izkušnje IT-ja Chennai, Indija 17. maj, 2013   Več informacij
Video konferenca: zagon vgrajenih sistemov v oblaku, velike količine podatkov in mobilni prostor Video konferenca 24. april, 2013 Še ni določeno Spoznajte več