En smartare planet

IBM PureSystems

Expertis. Helt enkelt.

Vill du ha hjälp?

Ring oss 08-477 44 31

Skriv till IBM (e-post)

Världens första familj av system med integrerad expertis

Se hur inbyggd, lättillgänglig expertis förändrar IT-miljön

System med integrerad expertis bedöms kunna förändra IT och affärsverksamheten. PureSystems har inbyggd expertis, allt-i-ett-design och en förenklad övergripande hanteringsupplevelse som ger ett helt nytt IT-värde.

Författaren och talaren Peter Hinssen diskuterar med en expertpanel om det rådande IT-landskapet och om hur de nya systemen med integrerad expertis påverkar bilden.

Världens första familj av system med integrerad expertis

Det är dags att tänka om helt när det gäller hur företag ska utnyttja IT-expertisen.

System med integrerad expertis bedöms kunna förändra IT och affärsverksamhet med inbyggd expertis, allt-i-ett-design och en förenklad övergripande hanteringsupplevelse.

Upptäck vad som är möjligt med inbyggd expertis. Läs om olika källor av expertis för företaget. Vi vill bjuda in dig att få se videon med den webbsända lanseringen.

Expertsystem hjälper till att skapa en smartare planet

Dagens teknik i allt vi använder blir hela tiden smartare, från enkla apparater som vi bär med oss i fickan till avancerade kraftnät som förser våra städer med el. I navet av den här snabba utvecklingen ändras även infrastrukturer, de blir smartare och får mer avancerade funktioner.

På IBM tillför vi nu expertis direkt i datasystemen för att skapa en ny klass med datorer som kallas system med integrerad expertis. Dessa system bygger på något som vi kallar källor av expertis - processen med att renodla den kollektiva kunskapen i en hel bransch för att tillhandahålla ett brett urval av funktioner och avsevärt minska tidsåtgången och kostnaden för distribution.

PureSystems

Sluta prata om framtidens IT. Leverera den.

Titta på videon.

Ambuj Goval, IBMs affärsdirektör för utveckling och tillverkning, Systems & Technology Group

Vill du läsa mer om möjligheterna att utveckla IBM PureSystems-lösningar? Oavsett om du redan är IBM Business Partner eller är intresserad av att bli medlem i IBM BP-gemenskapen är du välkommen att använda länkarna här nedan för att ta reda på mer.

Ändra ekonomin i IT

70 % av dagens IT-budgetar används för drift och underhåll, vilket ofta leder till kompromisser med prestanda och tjänsteleveransen. Så hur kan du tilldela fler IT-resurser till innovativa tjänster som uppfyller företagets affärsbehov?

Svaret är enkelt. PureSystems, världens första familj av system med integrerad expertis. Med hjälp av den inbyggda expertisen som är baserad på ”mönster” - expertis som hämtas från tusentals IBM-engagemang, omfattande forskning och de beprövade bästa metoderna - kan du snabbt automatisera ett antal olika IT-funktioner. Du kan tillhandahålla nya program och tjänster snabbare, svara på ändrade behov på ett kostnadseffektivt sätt och förbättra arbetslastprestanda.

* IDC, Game Changing Virtual Technology: Major Shifts and Innovations that will Forever Change your IT Business, doc #DR2011_GS4_MB, mars 2011.

Upplev IBM PureSystems med branschexperternas ögon

Ta en rundtur i din egen takt och lär dig mer om IBM PureSystems-familjen av produkter och om hur mönster kan göra komplexa uppgifter enkla så att du sparar tid och pengar och snabbare uppnår affärsresultat.

Öka IT-effektiviteten

…Framtiden för IT är att ha ett komplett system som hanterar den arbetslast du har, som är klart att använda direkt och som innehåller självhanterande programvara.

— Charles Phillips, Chief Executive Officer, Infor

25 % av IT-projekten i USA och 23 % av IT-projekten i världen både överskrider budget och ligger efter tidsplanen.*

25 %
USA

23 %
I VÄRLDEN

* En beställd studie som utfördes av Forrester Consulting för IBMs räkning

Driftsätt lösningar snabbare

PureSystems-familjen hjälper Premier att gå framåt snabbare än vi antagligen skulle ha kunnat med andra system. De här systemen är integrerade, de är byggda för ändamålet och fungerar tillsammans, och de gör att vi kommer snabbare ut på marknaden.

— Todd Wilkes, Vice President, Enterprise Solution Development på Premier Healthcare Alliance

29 % av fördröjningarna när IT-projekt ska driftsättas beror på institutions- och konfigurationsförseningar och 34 % beror på driftsättningstiden.*

29 %
INSTALLERA & KONFIGURERA

34 %
DRIFTSÄTTA

* En beställd studie som utfördes av Forrester Consulting för IBMs räkning

Enklare molnanvändning

PureSystems är den mest avancerade integrerade molnlösningen på marknaden.

— Panos Konstantinidis, Business Strategy Director på och en av grundarna till OneTree Solutions

69 % av alla företag förväntas börja använda molnteknik under de kommande tre åren, men endast 34 % har redan gjort det.

34 %

69 %

IBM PureData™ System for Hadoop

Det här systemet är optimerat för undersökningsanalys och möjliggör ett sökbart arkiv. Det har inbyggda analysacceleratorer för sociala data, maskindata och textanalys och ger unika inbyggda arkiveringsverktyg.1

  1. Baserat på intern testning på IBM och feedback från kunder. * Anpassade kluster avser kluster som inte är professionellt färdigbyggda, färdigtestade och optimerade. De individuella resultaten kan variera.
  • Få snabbare lönsamhet på stora datamängder
  • Förenkla införande och användning av stora datamängder
  • Implementera stora datamängder i företagsklass

Förenkla molnet med IBM PureSystems

Förenkla molnanvändningen med IBM PureSystems – en del av IBM SmartCloud Foundation (US) – ditt privata moln kan vara igång på bara fyra timmar och tillhandahålla resurser för infrastruktur- och plattformstjänster till verksamheten.

Titta på videon.

IBM PureSystems spellista med kundreferenser

Titta på videon.

IBM PureData System rekommendation med XO Communications

Titta på videon.

VALECARD minskar driftkostnaden med upp till 30 procent

Starta hela spellistan

Evenemangskalender

2013 PureSystems-evenemang
Evenemang  Plats  Datum  Tema  
Expert IT: Acceleate Big Data and Cloud Regionala platser Kommande 2013 Snabbare stora datamängder och moln med system med integrerad expertis Mer information
PureSystems: Ändra IT-ekonomin och -upplevelsen Seoul, Korea 9 maj 2013   Mer information
PureSystems: Ändra IT-ekonomin och -upplevelsen Bombay, Indien 14 maj 2013   Mer information
PureSystems: Ändra IT-ekonomin och -upplevelsen New Delhi, Indien 16 maj 2013   Mer information
PureSystems: Ändra IT-ekonomin och -upplevelsen Chennai, Indien 17 maj 2013   Mer information
Videochatt: Styrkan i integrerade system i molnet, stora datamängder och mobilt utrymme Videochatt 24 april 2013 Ej fastställt Läs mer