Pametnija planeta

IBM PureSystems

Expertise. Pure and simple.

Kontaktirajte nas

+381 11 2258 641

Pišite nam

Prva porodica sa integrisanim stručnim znanjima na svetu

Pogledajte video snimak.

Pogledajte na koji način će ugrađena, visoko dostupna stručna znanja promeniti IT

Sistemi sa integrisanim stručnim znanjima su izbalansirani tako da promene IT i poslovanja. Uz pomoć ugrađenih stručnih znanja, dizajna "sve u jednom" i pojednostavljenog sveukupnog iskustva upravljanja,PureSystems odlučno usmerava iskustvo i ekonomičnost IT-a u vašu korist.

Autor i izlagač Peter Hinssen će razmatrati aktuelnu situaciju u IT okruženju i dolazak i uticaj sistema sa integrisanim stručnim znanjima sa grušpm stručnjaka.

Prva porodica sa integrisanim stručnim znanjima na svetu

Pogledajte video snimak.

Vreme je da se ponovo osmisli način kako organizacije mogu da unaprede IT stručna znanja.

Sistemi sa integrisanim stručnim znanjima su izbalansirana tako da promene IT i biznis uz pomoć ugrađenih stručnih znanja, dizajna "sve u jednom" i pojednostavljenog sveukupnog iskustva upravljanja.

Otkrijte šta je sve moguće uz pomoć ugrađenih stručnih znanja. Saznajte o obrascima stručnih znanja za preduzeća. Pozivamo vas da pogledate video snimak webcast-a puštanja u prodaju.

Expert Systems će pokretati pametniju planetu

Ovih dana, sve što upotrebljavamo postaje pametnije, od jednostavnih uređaja koje nosimo u džepu do složenih energetskih mreža koje napajaju gradove. U srcu ove nagle evolucije i infrastrukture se takođe menjaju – postaju pametnije i dobijaju nove mogućnosti.
U kompaniji IBM, stručna znanja sada ugrađujemo direktno u računarske sisteme i time kreiramo novu klasu računara koji se nazivaju sistemi sa integrisanim stručnim znanjima. Ovi sistemi su zasnovani na nečemu što nazivamo obrasci stručnih znanja – proces izdvajanja kolektivnih znanja iz čitave industrije kako bi se isporučio široki spektar mogućnosti i drastično smanjilo vreme i troškovi primene.

Nemojte pričati o budućnosti IT-a. Isporučite je.

Pogledajte video snimak.

Ambuj Goval generalni direktor odeljenja za razvoj & proizvodnju, sisteme & tehnologiju grupe kompanije IBM

Da li ste zainteresovani da saznate više o mogućnostima da razvijete IBM PureSystems rešenja? Bilo da ste već poslovni partner kompanije IBM ili potencijalni novi član IBM partnerskog društva, molimo pogledajte linkove u nastavku kako biste nastavili vaše putovanje.

Menjamo
ekonomičnost IT-a

70% IT budžeta današnjice se troši samo na operacije i održavanje*, što često dovodi do ugrožavanja performansi i isporuke usluga. Kako onda možete da alocirate više IT resurse za uvođenje inovacija u usluge kako biste ispunili poslovne potrebe vaše organizacijen?
Odgovor je jednostavan. PureSystems, prva porodica proizvoda sa integrisanim stručnim znanjima na svetu. Sa ugrađenim stručnim znanjima na bazi 'obrazaca' stručnih znanja izvedenih iz hiljada angažovanja kompanije IBM, detaljnih istraživanjai dokazanih najboljih praksi možete brzo da automatizujete veliki broj IT funkcija. Brže možete isporučiti nove aplikacije i usluge, isplativije odgovoriti na zahteve koji se menjaju i poboljšati performanse radnog opterećenja.

* IDC, virtuelna tehnologija koja menja pravila igre: Velika pomeranja i inovacije koje će zauvek izmeniti vaše IT poslovanje, doc #DR2011_GS4_MB, mart 2011.

Iskusite IBM PureSystems ponudu iz perspektive stručnjaka u industriji

Pođite u samostalan obilazak kako biste saznali više o IBM PureSystems porodici proizvoda i načinu na koji obrasci mogu da učine kompleksne zadatke jednostavnim dok istovremeno štede vreme, novac i brže postižu poslovne rezultate.

Ubrzajte usvajanje cloud tehnologija uz pomoć novih modela PureApplication sistema

IBM PureApplication sistem je aplikaciona platforma za cloud dizajnirana tako da pojednostavi i ubrza primenu novih aplikacija zasnovanih na cloud tehnologiji. PureApplication sistem podržava širok spektar potreba urasponu od tradicionalnih aplikacija za preduzeća do novih mobilnih, društvenih i analitičkih rešenja. Sada je dostupan u manjoj konfoguraciji idealno opremljenoj za početne primene u cloud okruženju uključujući razvojne & test transformacije.

Pogledajte video snimak.

Oslobodite moć Big Data sa PureData sistemom za analitiku

Preduzeća danas moraju biti u mogućnosti da brzo izvuku uvide iz Big Data. PureData System za analitiku može pomoći vašem preduzeću da:

  1. Zasnovan na prijavljenim rezultatima klijenata kompanije IBM. Termin "tradicionalni namenski sistemi" se odnosi na profesionalno unapred izgrađene, unapred testirane i optimizivane sisteme. Individualni rezultati mogu varirati.
PureData.

Nova IBM PureFlex System i IBM Flex System rešenja IT usluge isporučuju brže i sigurnije

Najnovije inovacije kod IBM PureFlex sistema i IBM Flex sistema vam mogu pomoći da ispunite vaše poslovne ciljeve, izgradite infrastrukturu koja je spremna za cloud, podatke i sigurnost.

  • Nova upravljana izdanja za pružaoce usluga
  • Dokazana, seftifikovana međuoperativnost
  • Konfiguracije za Smart Cloud Desktop infrastrukturu
Saznajte više

Saznajte kako možete da ubrzate Big Data & analitiku uz pomoć IBM PureSystems

Pogledajte nedavno emitovani webcast u kome su učestvovali stručnjaci kompanije IBM Bob Picciano, generalni dirtektor odeljenja za razvoj softvera za upravljanje informacijama kompanije IBM, Jeff Howard - potpredsednik odeljenja za marketing IBM PureFlex sistema i Jason Gartner - potpredsednik odeljenja za upravljanje PureSystems proizvodima. Saznajte više o načinu na koji možete ubrzati analitiku i pojednostaviti cloud uz pomoć IBM PureSystems i o najnovijim ponudama iz PureSystems porodice proizvoda.

NYSE Euronext osvaja Big Data izazove uz pomoć kompanije IBM

Kompanija NYSE Euronext, svetski pružalac usluga u trgovanju i tehnologijama dobro poznaje big data. Ona analizira terabajte podataka dnevno i više kroz berzanska tržišta. Obzirom da količina podataka koje kompanija NYSE analizira nastavlja da raste, IBM PureData sistem za analitiku koji pokreće tehnologija Netezza, će biti smešten u središtu njenog poslovanja i pomoćiće joj da upravlja podacima i da efikasnije identifikuje uvide.

Pogledajte video snimak

Kalendar događaja

2013 PureSystems događaji
Događaj  Lokacija  Datumi  Tema  
Expert IT: Acceleate Big Data and Cloud Regional Locations Upcoming 2013 Accelerate Big Data and Cloud with Expert Integrated Systems More info