O planetă mai inteligentă

IBM PureSystems

Expertiză. Pur şi simplu.

Mai multe detalii

Sunaţi-ne 021 405 82 82

E-mail IBM

IBM PureSystems

IBM PureSystems™ îmbină flexibilitatea unui sistem cu scop general, elasticitatea oferită de cloud şi simplitatea unui dispozitiv. Ele sunt integrate prin proiectare şi sunt livrate cu expertiză integrată, acumulată în decursul a zeci de ani de activitate, pentru asigurarea unei experienţe IT simplificate.

Aflaţi mai multe despre PureSystems (860KB)

PureFlex
System

IBM PureFlex™ System îmbină capabilităţile de calcul, stocare, interconectare în reţea şi virtualizare în cadrul unei console de gestionare unificate, într-un sistem de infrastructură expert în sesizarea şi anticiparea necesităţilor de resurse pentru compania dumneavoastră.

IBM Flex System™ întrece nivelul blade-urilor, furnizând un nivel înalt de performanţă şi componente uşor de integrat, care reprezintă elementele constitutive ale PureFlex şi altor sisteme integrate PureSystems.

Faceţi cunoştinţă cu PureFlex şi Flex System

PureApplication
System

IBM PureApplication™ System este un sistem platformă, proiectat şi adaptat special pentru aplicaţiile tranzacţionale prin web şi de bază de date. Această platformă flexibilă, sensibilă la încărcările de lucru, este proiectată pentru a realiza uşor implementarea, personalizarea, protecţia şi gestionarea. Indiferent că operaţi într-un mediu tradiţional sau într-un mediu cloud privat, această soluţie IBM vă poate asigura indicatori economici IT superiori.

Faceţi cunoştinţă cu PureApplication System

PureData
System

Ca urmare a creşterii cerinţelor privind volumele mari de date, în prezent sarcina centrelor de date este mai covârşitoare ca oricând. PureData™ System, cel mai nou membru al gamei PureSystems, este optimizat exclusiv pentru furnizarea serviciilor de date necesare actualelor aplicaţii, cu simplitate, vizeze mari şi costuri reduse.

Faceţi cunoştinţă cu PureData System

Puterea tiparelor

Tiparele includ cele mai bune practici şi expertiză pentru sarcini complexe, acumulate în urma unor decenii de colaborare cu clienţii şi partenerii, care sunt colectate, testate în laborator şi optimizate sub forma unui modul repetabil, bazat pe politici, pentru a reduce durata valorificării şi costurile operaţionale

Tiparele de aplicaţie

Arhitecturi de aplicaţie predefinite şi servicii de platformă necesare, implementate şi gestionate de sistem în conformitate cu un set de politici.

Tiparele de platformă

Servicii de platformă pre-configurate şi gestionate pe bază de politici, cum ar fi cele pentru memorarea în cache, elasticitate, preluarea la eroare, echilibrarea încărcărilor de lucru, securitate şi aplicaţii, bază de date şi middleware de mesagerie.

Tiparele de infrastructură

Gestionare automatizată şi bazată pe politici a infrastructurii pentru toate resursele de calcul, stocare şi interconectare în reţea.

Bloguri PureSystems

Primele noţiuni: Ce este un tipar?

Joe Bohn, 23 iulie 2012

Aflaţi de ce este atât de important conceptul de tipar pentru a înţelege IBM PureSystems.

O nouă modalitate de lucru: Tiparele de expertiză

Angelo Littera, 23 iulie 2012

Aflaţi cum vă pot ajuta tiparele să gestionaţi complexitatea IT, să reduceţi costurile şi să faceţi faţă modificărilor afacerii.

  • Jeff Howard

    Vicepreşedinte Marketing IBM Systems and Technology Group


Tiparele PureSystems sunt module de expertiză integrate, care îmbină cele mai bune practici din decenii de angajamente către clienţi.

Urmăriţi filmul.

Experţii IBM PureSystems: Privire de ansamblu asupra tiparelor

Urmăriţi-l pe Jeff Howard şi câţiva experţi IBM explicând cât de important este rolul tiparelor de expertiză în IBM PureSystems.