O planetă mai inteligentă

IBM PureSystems

Expertiză. Pur şi simplu.

Mai multe detalii

Sunaţi-ne 021 405 82 82

E-mail IBM

Prima gamă de sisteme cu expertiză integrată din lume

Aflaţi cum va fi transformat IT-ul de către expertiza integrată, disponibilă pe scară largă

Sistemele expert integrate sunt pregătite să transforme IT-ul şi companiile. Prin expertiza integrată, design-ul all-in-one şi experienţa simplificată a întregii gestionări, PureSystems vă rezolvă decisiv problemele legate de experienţa şi indicatorii economici ai IT-ului.

Autorul şi prezentatorul Peter Hinssen discută cu un grup de experţi despre "peisajul" IT actual şi despre apariţia şi impactul sistemelor expert integrate.

Prima gamă de sisteme cu expertiză integrată din lume

Este momentul unei schimbări totale privind modalitatea în care organizaţiile utilizează expertiza IT.

Sistemele expert integrate sunt pregătite să transforme IT-ul şi companiile prin expertiza integrată, design-ul all-in-one şi experienţa simplificată a gestionării.

Aflaţi ce posibilităţi oferă expertiza integrată. Citiţi despre tiparele de expertiză pentru companie. Vă invităm să urmăriţi filmul webcast-ului lansării.

Sistem expert pentru o planetă mai inteligentă

În zilele noastre, tot ceea ce utilizăm devine mai inteligent, de la dispozitivele simple pe care le purtăm în buzunare, pană la complexele reţele de distribuire a energiei care alimentează oraşele. În cadrul acestor evoluţii rapide, se schimbă şi infrastructurile – devin mai inteligente şi sunt dotate cu mai multe capabilităţi.

La IBM, noi integrăm expertiza direct în sistemele informatice pentru a crea o nouă clasă de calculatoare, numită sisteme expert integrate. Aceste sisteme au la bază ceea ce noi numim Tipare de expertiză – procesul de distilare a cunoştinţelor colective dintr-un întreg domeniu de activitate pentru a furniza o gamă largă de capabilităţi şi a reduce substanţial durata şi costul implementării.

PureSystems

Depăşiţi sfera discuţiilor despre viitorul IT-ului. Pregătiţi-vă să-l experimentaţi.

Urmăriţi filmul.

Ambuj Goval, IBM General Manager al Development & Manufacturing, Systems & Technology Group

Doriţi să aflaţi mai multe despre oportunităţile de dezvoltare a soluţiilor IBM PureSystems? Indiferent dacă sunteţi deja un partener de afaceri IBM sau un posibil nou membru al comunităţii partenerilor de afaceri IBM, utilizaţi link-urile de mai jos pentru a afla mai multe.

Îmbunătăţirea indicatorilor economici IT

În prezent, numai costurile operaţiilor şi mentenanţa consumă 70% din bugetele IT*, ceea ce duce adesea la scăderea performanţei şi calităţii furnizării serviciilor. Cum puteţi aloca mai multe resurse IT pentru servicii inovatoare, astfel încât să satisfaceţi necesităţile de afaceri ale organizaţiei dumneavoastră?

Răspunsul este simplu. PureSystems, prima gamă de sisteme cu expertiză integrată din lume. Cu expertiză integrată, bazată pe 'tipare' - expertiză provenită din miile de angajamente IBM, cercetări avansate şi cele mai bune practici dovedite - puteţi automatiza rapid un set de funcţii IT. Puteţi furniza noile aplicaţii şi servicii mai repede, puteţi răspunde eficient din punct de vedere al costurilor la schimbarea cererilor şi puteţi îmbunătăţi performanţa încărcărilor de lucru.

* IDC, Tehnologia virtualizării schimbă regulile jocului: Principalele schimbări şi inovaţii care vor transforma pentru totdeauna domeniul IT, doc. #DR2011_GS4_MB, martie 2011.

Exploraţi oferta IBM PureSystems cu ajutorul experţilor în industrie

Parcurgeţi un tur cu auto-ghidare, pentru a afla mai multe despre gama de produse IBM PureSystems şi modul în care tiparele pot simplifica sarcinile complexe, astfel încât să economisiţi timp şi bani şi să atingeţi mai rapid obiectivele afacerii.

Îmbunătăţiţi eficienţa IT

…Un sistem complet, care gestionează încărcările de lucru în locul dumneavoastră şi care este livrat gata de rulare, cu software şi funcţii de auto-gestionare - iată care este viitorul IT-ului.

— Charles Phillips, Chief Executive Officer, Infor

În prezent, 25% dintre proiectele IT din Statele Unite şi 23% dintre proiectele IT din întreaga lume au depăşit bugetul şi termenele planificate.*

25%
în Statele Unite

23%
în întreaga lume

* Un studiu realizat de Forrester Consulting la cererea IBM

Implementaţi soluţiile mai rapid

Cu ajutorul gamei PureSystems, Premier se poate dezvolta mai rapid decât ar face-o, probabil, cu alte sisteme. Aceste sisteme sunt integrate; ele sunt concepute special pentru a lucra împreună şi ne permit să accelerăm lansările pe piaţă.

— Todd Wilkes, Vicepreşedinte Enterprise Solution Development, la Premier Healthcare Alliance

În 29% din cazuri, depăşirea termenelor de implementare a proiectelor IT este cauzată de întârzieri instituţionale sau legate de configurare, iar în 34%, de durata implementării.*

29%
INSTALARE ŞI CONFIGURARE

34%
IMPLEMENTARE

* Un studiu realizat de Forrester Consulting la cererea IBM

Simplificaţi cloud-ul

PureSystems reprezintă cea mai avansată soluţie de cloud integrat de pe piaţă.

— Panos Konstantinidis, Cofondator şi Business Strategy Director, OneTree Solutions

69% dintre companii se aşteaptă să realizeze migrarea la cloud în următorii trei şi numai 34% au făcut-o deja.

34%

69%

IBM PureData™ System for Hadoop

Acest sistem este optimizat pentru analiza exploratorie şi permite realizarea unei arhive interogabile. Furnizează acceleratoare analitice integrate pentru date sociale, date de calculator şi analiză de text, precum şi instrumente integrate de arhivare.1

  1. Conform testării interne IBM şi feedback-ului de la clienţi. * Cluster-ele integrate personalizate sunt cluster-e care nu au fost pre-configurate, pre-testate şi optimizate în mod profesional. Rezultatele individuale pot fi diferite.
  • Acceleraţi valorificarea volumelor mari de date
  • Simplificaţi adoptarea şi utilizarea volumelor mari de date
  • Implementaţi volume mari de date de clasă enterprise

Simplificaţi cloud-ul cu IBM PureSystems

Simplificaţi adoptarea cloud-ului cu ofertele IBM PureSystems - parte a IBM SmartCloud Foundation (US) - şi implementaţi un cloud privat în doar câteva ore, pentru a furniza companiei dumneavoastră resurse ca Infrastructură-ca-Serviciu şi Platformă-ca-Serviciu.

Urmăriţi filmul.

Calendarul evenimentelor

Evenimente PureSystems în 2013
Eveniment  Locaţie  Data  Temă  
IT expert: Acceleraţi volumele mari de date şi cloud-ul Locaţii regionale viitoare în 2013 Acceleraţi volumele mari de date şi cloud-ul cu sisteme expert integrate Mai multe informaţii
PureSystems: Îmbunătăţirea indicatorilor economici şi experienţei IT Seul, Coreea 9 mai 2013   Mai multe informaţii
PureSystems: Îmbunătăţirea indicatorilor economici şi experienţei IT Mumbai, India 14 mai 2013   Mai multe informaţii
PureSystems: Îmbunătăţirea indicatorilor economici şi experienţei IT New Delhi, India 16 mai 2013   Mai multe informaţii
PureSystems: Îmbunătăţirea indicatorilor economici şi experienţei IT Chennai, India 17 mai 2013   Mai multe informaţii
Chat video: Creşterea impactului sistemelor integrate asupra cloud-ului, volumelor mari de date şi spaţiului mobil Chat video 24 aprilie 2013 TBD Aflaţi mai multe