En smartere verden

IBM PureSystems

Ekspertise. Enkelt og greit.

Vi er her for å hjelpe: Bay Magnar Engebråten

Ring oss +47 982 42815 | # #101LW04W

Send e-post til IBM

IBM PureSystems

IBM PureSystems™ kombinerer fleksibiliteten i et generelt system med elastisiteten i nettskyen og enkelheten til en smarttelefon. De er integrert via design og leveres med innebygd ekspertise basert på flere tiårs erfaring, slik at hele systemet blir mye enklere å bruke.

Les mer om PureSystems (860KB)

PureFlex
System

IBM PureFlex™ System kombinerer prosesserings-, lagrings-, nettverks- og virtualiseringsfunksjoner under en felles administrasjonskonsoll i et infrastruktursystem som er ekspert på å oppdage og forutse ressursbehov for virksomheten din.

IBM Flex System™ er mer enn blades og gir høy ytelse, lettintegrerte komponenter som utgjør byggesteinene i PureFlex og andre PureSystems-integrerte systemer.

Møt PureFlex og Flex System

PureApplication
System

IBM PureApplication™ System er et plattformsystem som er designet og tilpasset spesifikt for transaksjonsapplikasjoner for web og database. Denne fleksible plattformen justeres etter arbeidsbelastningen, og er designet for å være enkel å implementere, tilpasse, sikre og administrere. Uansett om du bruker et tradisjonelt eller privat nettskymiljø, kan denne IBM-løsningen gi deg vesentlig lavere IT-kostnader.

Møt PureApplication System

PureData
System

Dagens utfordringer knyttet til store datamengder øker hele tiden, og kravene til datasentrene har aldri vært høyere. PureData™ System, det nyeste medlemmet i PureSystems-familien, er optimalisert utelukkende for å levere datatjenester til dagens krevende applikasjoner, enkelt, raskt og til lavere kostnader.

Møt PureData System

Integrert ekspertise

Integrert ekspertise er utprøvd beste praksis og ekspertise for komplekse oppgaver som er bygd opp over flere tiår i samarbeid med kunder og partnere og så registrert, testet i laboratorier og optimalisert i et policydrevet format som kan gjentas, og som gir raskere avkastning og reduserte driftsutgifter.

Applikasjonsmønstre

Forhåndsdefinerte applikasjonsarkitekturer, og obligatoriske plattformtjenester, som implementeres og administreres av systemet i henhold til et sett med policyer.

Plattformmønstre

Forhåndskonfigurerte og policystyrte plattformtjenester som hurtigbufring, elastisitet, failover, belastningsbalansering, sikkerhets- og applikasjonsservice, database og mellomvare for meldingsformidling.

Infrastrukturmønstre

Automatisert, policydrevet infrastrukturadministrasjon for prosesserings-, lagrings- og nettverksressurser.

PureSystems-blogger

Litt om det grunnleggende: Hva er et mønster?

Joe Bohn 23. jul 2012

Se hvorfor begrepet mønstre, eller innebygd ekspertise, er avgjørende for å forstå IBM PureSystems.

En ny måte å gjøre ting på: Integrert ekspertise

Angelo Littera 23. jul 2012

Se hvordan integrert ekspertise bidrar til å styre IT-kompleksiteten, redusere kostnader og holde tritt med endringer i virksomheten.

  • Jeff Howard

    Vice President, Marketing IBM Systems and Technology Group


PureSystems-mønstre er den innebygde ekspertisen som kombinerer beste praksis fra flere tiår med oppdrag for kunder.

Se videoen.

IBM PureSystems Expert Series: Patterns Overview

Se Jeff Howard og en gruppe med IBM-eksperter forklare hvilken viktig rolle innebygd ekspertise spiller i IBM PureSystems.