En smartere verden

IBM PureSystems

Ekspertise. Enkelt og greit.

Vi er her for å hjelpe: Bay Magnar Engebråten

Ring oss +47 982 42815 | # #101LW04W

Send e-post til IBM

Verdens første systemfamilie med integrert ekspertise

Se hvordan innebygd og svært tilgjengelig ekspertise vil endre IT

Systemer med integrert ekspertise vil endre både IT og forretningsdrift. Med innebygd ekspertise, komplette pakker og forenklet administrasjon vipper PureSystems opplevelsen av og økonomien for IT så avgjort i din favør.

Forfatter og taler Peter Hinssen diskuterer det nåværende IT-landskapet og fremveksten og innvirkningen av systemer med integrert ekspertise sammen med et panel med eksperter.

Verdens første systemfamilie med integrert ekspertise

Det er på tide å tenke helt nytt om hvordan organisasjoner kan utnytte IT-ekspertise.

Systemer med integrert ekspertise vil endre IT og forretningsdrift med innebygd ekspertise, komplette pakker og forenklet administrasjon.

Finn ut hva som er mulig med innebygd ekspertise. Finn ut mer om hva integrert ekspertise kan gjøre for virksomheten din. Vi inviterer deg til å se webcastvideoen av lanseringen.

Expert System for en smartere verden

Nå for tiden blir alt vi bruker, smartere, fra enkle apparater vi har i lommene til komplekse strømnett som forsyner store byer med strøm. Og i denne raske utviklingen endres også infrastrukturene - de blir smartere og får flere funksjoner.

I IBM bygger vi nå ekspertise direkte inn i datasystemer for å skape en ny klasse med datamaskiner som kalles systemer med integrert ekspertise. Disse systemene benytter seg altså av såkalt integrert ekspertise – som er en prosess for å destillere den kollektive kompetansen i en hel bransje for å levere et bredt utvalg av funksjoner og redusere tid og kostnader for implementeringer dramatisk.

PureSystems

Ikke snakk om fremtiden for IT. Levér den.

Se videoen.

Ambuj Goval, General Manager of Development & Manufacturing, Systems & Technology Group i IBM

Er du interessert i å finne ut mer om muligheter til å utvikle IBM PureSystems-løsninger? Enten du allerede er en IBM Business Partner eller et potensielt nytt medlem i IBM BP-fellesskapet, kan du bruke linkene nedenfor til å finne mer informasjon.

Endre økonomien for IT

I dag brukes 70 prosent av IT-budsjetter på drift og vedlikehold*, noe som ofte fører til dårligere ytelse og tjenestekvalitet. Så hvordan kan du avsette flere IT-ressurser til innovative tjenester for å dekke forretningsbehovene i organisasjonen din?

Svaret er enkelt. PureSystems, verdens første systemfamilie med integrert ekspertise. Med innebygd ekspertise basert på 'mønstre' - det vil si ekspertise som er samlet gjennom tusenvis av IBM-oppdrag, omfattende forskning og utprøvde metoder - kan du raskt automatisere en rekke IT-funksjoner. Du kan levere ny applikasjoner og tjenester raskere, reagere kostnadseffektivt på endringer i etterspørselen og forbedre ytelsen for systemet.

* IDC, Game Changing Virtual Technology: Major Shifts and Innovations that will Forever Change your IT Business, doc #DR2011_GS4_MB, mars 2011.

Opplev IBM PureSystems-løsningen gjennom øynene til bransjeeksperter

Se på denne innføringen om IBM PureSystems-produktfamilien og om hvordan mønstre kan gjøre det enkelt å utføre komplekse oppgaver og spare deg for tid og penger, samtidig som du oppnår raskere resultater for virksomheten.

Forbedre IT-effektiviteten

…Det å ha et komplett system som administrerer arbeidsbelastningen for deg, som kommer ferdig konfigurert, som har programvare installert, og som administrerer seg selv, det er fremtiden for IT.

— Charles Phillips, Chief Executive Officer, Infor

25 % av IT-prosjekter i USA og 23 % av IT-prosjekter på verdensbasis er i øyeblikket både over budsjett og forsinket.*

25 %
USA

23 %
VERDEN

* En bestilt studie utført av Forrester Consulting på vegne av IBM

Implementer løsninger raskere

PureSystems-familien gjør det mulig for Premier å utvikle oss raskere enn vi sannsynligvis kunne ha gjort med andre systemer. Disse systemene er integrerte, de er laget for å fungere sammen, og de gjør det mulig for oss å nå markedet raskere.

— Todd Wilkes, Vice President, Enterprise Solution Development i Premier Healthcare Alliance

29 % av forsinket implementering av IT-prosjekter skyldes installerings- og konfigurasjonsforsinkelser og 34 % skyldes implementeringstid.*

29 %
INSTALLERING & KONFIGURERING

34 %
IMPLEMENTERING

* En bestilt studie utført av Forrester Consulting på vegne av IBM

Forenkle nettskyen

PureSystems er den mest avanserte integrerte nettskyløsningen på markedet.

— Panos Konstantinidis, medgrunnlegger og Business Strategy Director, OneTree Solutions

69 % av de spurte bedriftene forventer at de tar i bruk nettskyen i løpet av de neste tre årene, men bare 34 % har gjort det hittil.

34 %

69 %

IBM PureData™ System for Hadoop

Dette systemet er optimalisert for forklaringsanalyser og gir et arkiv det kan kjøres spørringer mot. Det har innebygde analyseakseleratorer for sosiale data, maskindata og tekstanalyse og unike innebygde arkiveringsverktøy.1

  1. Basert på IBMs interne testing og tilbakemelding fra kunder. * Tilpassede klynger refererer til klynger som ikke er forhåndsbygd, forhåndstestet og optimalisert av eksperter. Enkeltresultater kan variere.
  • Raskere verdi av store datamengder
  • Forenkle klargjøring for og bruk av store datamengder
  • Implementer en løsning som håndterer svært store datamengder

Forenkle nettskyen med IBM PureSystems

Gjør det enklere å ta i bruk nettskyen ved hjelp av IBM PureSystems-løsninger — som er en del av IBM SmartCloud Foundation — og få din private nettsky opp og gå i løpet av så lite som fire timer og lever IaaS- og PaaS-ressurser (Infrastructure-as-a-Service og Platform-as-a-Service) til virksomheten din.

Se videoen.

Spilleliste for IBM PureSystems-kundereferanser

Se videoen.

IBM PureData System Testimonial med XO Communications

Se videoen.

VALECARD kutter driftskostnader med opptil 30 prosent

Start hele spillelisten

Arrangementer

2013 PureSystems-arrangementer
Arrangement  Sted  Datoer  Tema  
Expert IT: Acceleate Big Data and Cloud Regionale steder Kommer i 2013 Accelerate Big Data and Cloud with Expert Integrated Systems Mer info
PureSystems: Changing the economics and experience of IT Seoul, Korea 9. mai, 2013   Mer info
PureSystems: Changing the economics and experience of IT Mumbai, India 14. mai, 2013   Mer info
PureSystems: Changing the economics and experience of IT New Delhi, India 16. mai, 2013   Mer info
PureSystems: Changing the economics and experience of IT Chennai, India 17. mai, 2013   Mer info
Videosamtale: The Momentum of Integrated Systems in the Cloud, Big Data, and Mobile Space Videosamtale 24. april, 2013 TBD Les mer