A Smarter Planet

IBM PureSystems

Expertise. Pure and simple.

Wij staan voor u klaar

Of bel IBM op nummer 020 514 5155

E-mail IBM

 • Een slimmere aanpak van IT-management
 • Expert Series: Overzicht van patronen
 • CONSOLIDEREN
  Consolideren met IBM PureSystems
 • De overstap op Cloud versnellen

IBM PureFlex

Het PureFlex™ System is gebouwd op elementen van het IBM Flex System™. Flex System bestaat uit server-, opslag- en netwerkcomponenten, aangevuld met componenten voor systeembeheer. Al deze componenten zijn vooraf geconfigureerd en vooraf geïntegreerd in drie edities van de PureFlex System-producten: Express, Standard en Enterprise. Elk daarvan biedt een kant-en-klare cloud-infrastructuur.

PureFlex System

PureFlex System is een volledig geïntegreerd systeem waarin het beheer van server-, opslag-, netwerk- en virtualisatieresources is gebundeld. Het systeem maakt gebruik van Patterns of Expertise, ingebouwde expertisepatronen die gebaseerd zijn op de tientallen jaren ervaring en de duizenden klantenprojecten van IBM.

Flex System

IBM Flex System — een bouwsteen van PureFlex en andere expert integrated systems in de PureSystems™-familie – helpt uw bedrijf een stap verder te gaan dan blades, dankzij uitstekend presterende en gemakkelijk te integreren componenten en een grotere flexibiliteit voor uw bedrijf.

Meer informatie over de elementen van IBM PureFlex System en IBM Flex System:

De laatste updates van PureFlex

Jeff Howard. Bekijk de video.

Nieuwe PureFlex System-producten

Er zijn nu nieuwe, verbeterde IBM PureFlex System-producten verkrijgbaar die een belangrijke bijdrage leveren aan de consolidatie van de infrastructuur of de implementatie van cloud voor uw bedrijf. De nieuwste producten bieden een grotere mate van flexibiliteit, uitgebreide mogelijkheden voor maatwerk en een verdere vereenvoudiging van het werken met IT.

Vergelijk IBM Flex System Manager

Kijk hoe Flex System Manager presteert ten opzichte van concurrerende producten.

Financiering voor IBM PureSystems

Hulp en advies bij de financiering en bij de overstap op PureSystems

Zet de volgende stap bij het verlagen van de IT-kosten

IBM PureFlex System: De volgende slimme stap in de evolutie van Enterprise IT – door Charles King. Pund IT

Het PureFlex System TCO Analysis Tool

Dit tool laat nauwkeurig zien welke voordelen en welke besparingen op de TCO u kunt realiseren door te consolideren met PureFlex System

Private Cloud gemakkelijk gemaakt

Breid PureFlex System uit en integreer het met de extra mogelijkheden voor cloud management in IBM SmartCloud Foundation.

Een maximaal tweemaal zo grote applicatiedichtheid op hetzelfde vloeroppervlak

Een maximaal 66% kortere installatietijd

Maximaal 200% betere performance voor bedrijfskritische applicaties

Open Choice: Maak uw PureFlex-systeem op maat

Open Choice biedt klanten de mogelijkheid hun PureFlex System te configureren met een breed spectrum aan elementen van IBM en IBM-partners. Doordat er op cruciale punten, zoals architectuur, opslag, besturingssystemen, hypervisors en netwerken, zoveel keus is, kunnen de systemen optimaal worden afgestemd op de specifieke eisen van het bedrijf.

Kijk wat onze partners hierover zeggen.

 • Virtuele Desktop
 • Opslag
 • Besturings- systeem
 • Hypervisor
 • Netwerken

Check onze nieuwe, uitgebreide aanbiedingen voor Open Choice op VDI en PureFlex System

Patronen voor PureFlex System

Elk PureFlex™ System wordt geleverd met Patterns of Expertise voor de infrastructuur. Deze expertisepatronen zijn ingebouwd in het systeem en zijn afgestemd op de specifieke eisen van uw bedrijf. Expertisepatronen zijn een belangrijke hulp bij het beheren van opslag, netwerkfuncties, RAS, installatie en beveiliging, zodat uw IT-mensen tijd overhouden om zich bezig te houden met werk dat een grotere meerwaarde oplevert.

Infrastructuurpatronen

IBM PureFlex System

Bekijk de video.

Een nieuwe, unieke aanpak van de IT-infrastructuur. Jeff Howard, VP Marketing van IBM PureFlex Systems, vertelt erover

Kijk waarom infrastructuurpatronen het paradigma van het traditionele IT-management volledig veranderen en nieuwe kansen blootleggen.

Infrastructuurpatronen

Geautomatiseerd beheer van vooraf geïntegreerde server-, opslag- en netwerkfuncties. Het resultaat: een kortere time-to-value en lagere operationele kosten.