PureSystems

Elsődleges fül navigáció

A kezdéshez lépjen kapcsolatba velünk

IBM PureSystems

Az IBM PureSystems™ az általános célú rendszerek sokoldalúságát a számítási felhő rugalmasságával és a készülékek egyszerűségével ötvözi. Ezek a kialakítás révén integrálva vannak, és a rendszer az egyszerűsített informatikai munkavégzés biztosítása révén szerzett több évtizedes tapasztalatból nyert szakértelmet is beépítve tartalmazza.

PureFlex
Rendszer »

Az IBM PureFlex™ System egy egyesített kezelőpultban, egyetlen infrastrukturális rendszerbe ötvözi a számítási, tárolási, hálózatkezelési és virtualizációs feladatokat. Ezeknek az előre-konfigurált és -integrált rendszereknek köszönhető a "startra kész" felhő-infrastruktúra.

PureApplication
Rendszer »

Az IBM PureApplication™ System olyan platformrendszer, amelyet kifejezetten tranzakciós webes és adatbázis-alkalmazásokhoz terveztek és hangoltak. A munkaterhelés-központú, rugalmas platformot kialakításánál fogva egyszerű telepíteni, testre szabni, biztonságossá tenni és felügyelni. Akár hagyományos, akár magán felhőkörnyezetben működik, ez az IBM-megoldás rendkívül gazdaságosan használható informatikát képes kínálni.

PureData
Rendszer »

Mivel napjainkban egyre nő a big data jelentette kihívás, az adatközpontokkal szemben támasztott követelmények magasabbak, mint eddig bármikor. A PureData™ System, a PureSystems termékcsalád legújabb tagja, kifejezetten adatszolgáltatások egyszerűen, gyorsan és olcsón történő nyújtására optimalizált napjaink egyre nagyobb követelményeket támasztó alkalmazásaihoz.


Az infrastruktúraminták ereje

A gyárilag integrált számítási, tárolási és hálózatkezelési erőforrások automatikus felügyelete gyorsabb megtérülést és alacsonyabb üzemeltetési költségeket tesz lehetővé, így az IT-erőforrások más, nagyobb értéket teremtő feladatokra csoportosíthatók át. A PureFlex System beépített és a vállalathoz illesztett szakértői mintákkal érkezik.


Alkalmazásminták

Előre meghatározott alkalmazásarchitektúrák és szükséges platformszolgáltatások, amelyeket a rendszer telepít és felügyel a megadott irányelvek szerint.

Platformminták

Előre beállított, irányelvekkel felügyelt platformszolgáltatások, például gyorsítótárazás, rugalmasság, feladatátvétel, terheléselosztás, biztonsági és alkalmazásszolgáltatások, adatbázis- és üzenetkezelő közvetítő szoftver.

Infrastruktúraminták

Automatizált, irányelvekre épülő infrastruktúrafelügyelet a számítási, tárolási és hálózati erőforrásoknál.


Mik a minták előnyei?

Nagyobb felügyelet

Az optimalizált szakértelemminták segítségével felgyorsíthatja a felhő alapú megoldások megvalósítását és csökkentheti a kockázatot.

Nagyobb rugalmasság

Rövidítse le a megtérülési időt olyan szakértelemmel, amelyik szó szerint be van építve a megoldásba, feleslegessé téve a manuálisan elvégzendő lépéseket és elősegítve az innovációt.

Egyszerűbb folyamat

A minták segítenek az alkalmazásterhelések telepítésének és felügyeletének egyszerűsítésében, illetve minimalizálják az indítási és manuális hibákat.

Jobb hatékonyság

A minták segítenek a költségek csökkentésében és az erőforrások megőrzésében jobb felügyelet és a problémákra adott gyors, automatikus válaszok segítségével.

Beszélgetések

Tweetek

Blog