Jól működő világ

IBM PureSystems

Szakértelem. Tiszta és egyszerű.

Itt vagyunk, hogy segítsünk

Hívjon minket: +36 1 382 5546  #101LW04W

Ajánlatkérés

A világ első szakértelmet integráló rendszercsaládja

Tekintse meg, hogyan változtatja meg a beépített, mindig elérhető szakértelem az információtechnológiát

A szakértelmet integráló rendszerek úgy vannak kiegyensúlyozva, hogy megváltoztassák az informatikát és az üzleti világot. A beépített szakértelemnek, átfogó kialakításnak és az egyszerűsített, mindenre kiterjedő kezelésnek köszönhetően a PureSystems jelentős előnyt nyújt Önnek az információtechnológia területén mind a használati élményt, mind a gazdasági szempontokat tekintve.

Peter Hinssen író és előadó vitatja meg az informatika jelenlegi helyzetét, valamint a szakértelmet integráló rendszerek megjelenését és várható hatását egy szakértőkből álló csoporttal.

A világ első szakértelmet integráló rendszercsaládja

Itt az ideje teljes újragondolni, hogyan hasznosítják az informatikai szakértelmet a szervezetek.

A szakértelmet integráló rendszerek úgy vannak kiegyensúlyozva, hogy beépített szakértelmükkel, átfogó kialakításukkal és az egyszerűsített, mindenre kiterjedő kezelési élménnyel megváltoztassák az informatikát és az üzleti világot.

Fedezze fel, mi minden lehetséges a beépített szakértelemmel. További információk a vállalati szakértelemmintákról. Meghívjuk a bemutatásról készült webes videóközvetítés megtekintésére.

Szakértői rendszer egy jobban működő világért

Napjainkban minden, amit használunk, egyre okosabb lesz, a zsebünkben rejlő egyszerű eszközöktől kezdve a városok áramellátását biztosító bonyolult energiahálózatokig. Ennek a rendkívül gyors fejlődésnek a központjában az infrastruktúrák fejlődése áll, amelyek egyre intelligensebbek és egyre több mindenre képesek.

Az IBM közvetlenül a számítástechnikai rendszerekbe építi a szakértelmet új típusú számítógépek létrehozása céljából, amelyeket szakértelmet integráló rendszereknek hívnak. Ezek a rendszerek úgynevezett szakértelemmintákon alapulnak, amelyek egy teljes iparág felhalmozott tudását sűrítik egybe, hogy a képességek széles skáláját kínálhassák, jelentős mértékben csökkentve a rendszerbe állítás idejét és költségeit.

PureSystems

Ne csak beszéljen az informatika jövőjéről. Valósítsa meg.

A videó megtekintése.

Ambuj Goval, az IBM fejlesztési és gyártási igazgatója, Systems & Technology Group

Érdeklik az IBM PureSystems megoldások fejlesztésének további lehetőségei? Ha már az IBM üzleti partnere, vagy csak potenciális új tagja közösségünknek, kérjük látogasson el az alábbi címekre a további információk megtekintéséhez.

Az informatika gazdasági szempontjainak megváltoztatása

Napjainkban a vállalatok csak üzemeltetésre és karbantartásra az informatikai költségvetés 70%-át költik el*, ami gyakran a teljesítmény és a szolgáltatás színvonalának rovására megy. Ebben a helyzetben hogyan lehetséges több IT-erőforrást elkülöníteni szolgáltatásinnovációs célokra, valamint a cég üzleti céljainak elérésére?

A válasz igen egyszerű: a PureSystems, a világ első szakértelmet integráló rendszercsaládja. A beépített, mintákra épülő megoldások (a több ezernyi megvalósított IBM-megoldásból, kutatásból és bevált gyakorlatból leszűrt tapasztalat) segítségével számos informatikai feladat automatizálható. Használatával az új alkalmazások és szolgáltatások szállítása gyorsabban, a változó igényekre való reagálás és a munkateljesítmény növelése költséghatékonyabban végezhető.

* IDC, Game Changing Virtual Technology: Major Shifts and Innovations that will Forever Change your IT Business, doc #DR2011_GS4_MB, 2011. március.

Tekintse meg az IBM PureSystems által kínáltakat az iparági szakértők szemével

Járja végig az IBM PureSystems termékcsalád bemutatóját, és tudjon meg többet arról, hogy a minták hogyan egyszerűsítik le a bonyolult feladatokat, ezzel idő- és pénzmegtakarítást, valamint gyorsabb üzleti eredményeket kínálva a vállalatoknak.

Javítsa az IT-hatékonyságot

…Egy olyan teljes rendszer, amely képes az összes feladat kezelésére, amely üzemkész állapotban kapható, és amelyben megvannak a szükséges szoftverek és az önmenedzselés képessége; nos, ebben áll az informatika jövője.

— Charles Phillips vezérigazgató, Infor

Az Amerikai Egyesült Államokban jelenleg az informatikai projektek 25%-a, világszerte 23%-a lépi túl a költségvetést, valamint a határidőket.*

25%
AMERIKAI EGYESÜLT ÁLLAMOK

23%
VILÁGSZERTE

* Az IBM megrendelésére a Forrester Consulting által végzett felmérés

Megoldások gyorsabb rendszerbe állítása

A PureSystems család segítségével vállalatunk, a Premier gyorsabb növekedést képes elérni, mint más rendszerekkel. Ezek a rendszerek integráltak, célirányosan az egymással való együttműködésre tervezték őket, és lehetővé teszik számunkra a gyorsabb piacra lépést.

— Todd Wilkes alelnök, Premier Egészségügyi Szövetség, Vállalati megoldások fejlesztése főosztály

Az informatikai projektek kései használatbavételének 29%-a a telepítés és a beállítások miatti késések miatt következik be, 34%-uk pedig a hosszú használatbavételi idő miatt.*

29%
TELEPÍTÉS ÉS BEÁLLÍTÁS

34%
HASZNÁLATBAVÉTEL

* Az IBM megrendelésére a Forrester Consulting által végzett felmérés

Egyszerűsítse felhőalapú megoldásait

A PureSystems a legfejlettebb integrált felhőmegoldás a piacon.

— Panos Konstantinidis, a OneTree Solutions társalapítója és üzleti stratégiai igazgatója

Miközben a vállalatok 69%-a tervezi, hogy három éven belül a felhőkbe helyezi át a tevékenységét, ezt eddig mindössze 34%-uk tette meg.

34%

69%

IBM PureData™ System for Hadoop

Ez a rendszer felderítő elemzésre van optimalizálva, és lehetővé teszi a lekérdezhető archívumok létrehozását. Beépített, elemzésen alapuló gyorsítókat kínál a közösségi adatok, gépi adatok és szövegek elemzéséhez, és egyedi beépített archiváló eszközökkel rendelkezik.1

  1. Az IBM belső teszteredményei és az ügyfelektől kapott visszajelzések alapján. * Az egyéni felépítésű fürtök olyan nem professzionálisan előre összeállított fürtök, amelyek nem estek át előzetes tesztelésen és optimalizáláson. Az egyedi eredmények eltérők lehetnek.
  • A big data megtérülési idejének lerövidítése
  • A big data elfogadásának és feldolgozásának egyszerűsítése
  • Nagyvállalati szintű big data alkalmazása

A felhő egyszerűsítése az IBM PureSystems segítségével

Egyszerűsítse a felhők használatának bevezetését az – IBM SmartCloud Foundation (US) részét képező – IBM PureSystems kínálta lehetőségekkel, és hozza létre saját működő személyes felhőjét mindössze négy óra alatt, szolgáltatásként elérhető infrastruktúrát és platformot biztosítva erőforrásként vállalkozása számára.

A videó megtekintése.

Eseménynaptár

PureSystems-események 2013-ban
Esemény  Helyszín  Dátum  Téma  
Szakértői IT: Gyorsítás a big data és a felhő területén Régiós helyszínek Hátralévő események 2013-ban A big data és a felhő felgyorsítása a szakértelmet integráló rendszerekkel További információk (US)
PureSystems: Az informatika gazdasági szempontjainak és az informatikával kapcsolatos tapasztalatoknak a megváltoztatása Szöul, Korea 2013. május 9.   További információk (US)
PureSystems: Az informatika gazdasági szempontjainak és az informatikával kapcsolatos tapasztalatoknak a megváltoztatása Mumbai, India 2013. május 14.   További információk
PureSystems: Az informatika gazdasági szempontjainak és az informatikával kapcsolatos tapasztalatoknak a megváltoztatása Új-Delhi, India 2013. május 16.   További információk
PureSystems: Az informatika gazdasági szempontjainak és az informatikával kapcsolatos tapasztalatoknak a megváltoztatása Chennai, India 2013. május 17.   További információk
Videocsevegés: Az informatikai rendszerek hatása a felhőkre, nagy adatokra és a mobiltérre Videocsevegés 2013. április 24. Tennivalók További információk