Jól működő világ

IBM PureSystems

Szakértelem. Tiszta és egyszerű.

Itt vagyunk, hogy segítsünk

Hívjon minket: +36 1 382 5546  #101LW04W

Ajánlatkérés

Áttekintés

A szakértelmet integráló rendszerek az általános célú rendszerek sokoldalúságát és a felhőalapú megoldások rugalmasságát a munkaterhelésre hangolt szoftverkészülékek egyszerűségével ötvözve képesek átalakítani az informatikai életciklust.

Egyszerű használat


Ahogy az adatok egyre összetettebbek lesznek, egyszerűbben kell megközelíteni az informatika felügyeletét. A szakértelmet integráló rendszerek alapjaiban változtatják meg az informatikai életciklust, csökkentve a költségeket, időt takarítva meg, és gyorsítva a vállalat megújulását.

Beszerzés

Egy rendszerként, egyetlen termékazonosítóval lehet beszerezni. Minden összetevő gyárilag előre ki van választva és integrálva van, kiküszöbölve az összetevők beállítása jelentette bonyolultságot.

Használatbavétel

Előre beállított, irányelvekkel felügyelt platformszolgáltatások, például gyorsítótárazás, rugalmasság, feladatátvétel, terheléselosztás, biztonsági és alkalmazásszolgáltatások, adatbázis- és üzenetkezelő köztes program.

Felügyelet

Automatizált, irányelvekre épülő infrastruktúrafelügyelet a számítási, tárolási és hálózati erőforrásoknál.

Támogatás

Automatizált, irányelvekre épülő infrastruktúrafelügyelet a számítási, tárolási és hálózati erőforrásoknál.

Beépített szakértelem

A szakértők tevékenységének rögzítése és automatizálása - az infrastruktúrától az alkalmazásig - megkönnyíti az informatikai rendszerek telepítését és kezelését.

Terv szerinti integráció

A PureSystems rendszerek használatra kész, munkaterhelésre optimalizált módon integrálják és állítják be a hardveres és szoftveres erőforrásokat.

A költségvetést túllépő és az ütemtervtől lemaradásban lévő informatikai projektek

A jelenleg a költségvetést túllépő és az ütemtervhez képest lemaradásban lévő informatikai projektek százalékos aránya az Amerikai Egyesült Államokban és világszerte

A költségvetés túllépése

Lemaradás az ütemtervtől

25%

25%

34%

25%

Párbeszédes segédlet indítása

Amerikai Egyesült Államok

Világszerte

Az IBM megbízásából a Forrester Consulting által végzett tanulmány