Jól működő világ

IBM PureSystems

Szakértelem. Tiszta és egyszerű.

Itt vagyunk, hogy segítsünk

Hívjon minket: +36 1 382 5546  #101LW04W

Ajánlatkérés

Egyszerűsítse felhőalapú megoldásait

A felhőalapú megoldások gyorsabb rendszerbe állítása érdekében az ügyfelek egyre inkább az IBM PureSystems-hez fordulnak, amelyet felhőalapú számítástechnikához terveztek, és amely biztosítja a felhőinfrastruktúrához való rugalmas önkiszolgáló hozzáférést, valamint a gyorsan telepíthető és könnyen kezelhető alkalmazásplatform erőforrásaihoz. A PureSystems már akár 4 óra alatt üzembe helyezhető, hogy készen álljon a felhőalkalmazások rendszerbe állítására.

A következő ajánlat: Platformszolgáltatás — Az IBM nézőpontja

Követendő eljárások és várható eredmények — IBM felmérés

Egy több mint 1500 informatikai döntéshozó megkérdezésével nemrégiben lezajlott felmérés feltárta, hogy mire koncentrálnak a felhőmegoldásokat bevezető vezetők, és hogy milyen előnyöket várnak a bevezetéstől. A PureSystems és termékcsaládja a felhőmegoldások bevezetését hivatott megkönnyíteni, hogy a felhőinformatika előnyei hamarabb elérhetők legyenek.

IBM®

A tanulmányról

Az IBM Alkalmazott Ismeretek Központja (IBM Centre for Applied Insights) új gondolkodás-, munka- és irányításmódokat vezet be. A tényeken alapuló felmérés segítségével a Központ gyakorlati útmutatással és a változás célszerű módjának ismertetésével látja el a vezetőket.