Jól működő világ

IBM PureSystems

Szakértelem. Tiszta és egyszerű.

Itt vagyunk, hogy segítsünk

Hívjon minket: +36 1 382 5546  #101LW04W

Ajánlatkérés

Megoldások gyorsabb rendszerbe állítása

Az IBM PureSystems ajánlatainak segítségével lecsökkentheti az alkalmazások (legyen az mobil-, közösségi, nagy adatmennyiségekkel dolgozó vagy elemzői alkalmazás) rendszerbe állítási idejét, több hétről néhány napra vagy percre, a beépített szakértelem és a kialakításból eredő integráció segítségével.

Következő ajánlat: Adatplatform tervezése nagy adatmennyiségekhez, elemzések céljából

Vajon a gyorsabb reagálásra képes IT-vállalatok miért támaszkodnak integrált rendszerekre? — A Forrester Consulting műszaki leírása

Az informatikai szektorban kulcsfontosságú változások mennek végbe, és sok vállalat gondolja újra eddigi megközelítését annak érdekében, hogy gyorsan és rugalmasan legyen képes üzleti érték közvetítésére. A Forrester Consulting által az IBM megbízásából készített, irányadó gondolatokat tartalmazó tanulmányból megismerhetjük azt a jelentős informatikai átalakulást, amely azokra a cégekre vár, amelyek még csak az út elején tartanak, vagy már éppen a változások közepén járnak.

Forrester Consulting
szerző:

Forrester Consulting

A Forrester Consulting független, objektív kutatásokon alapuló tanácsadással szolgál, amellyel segítséget nyújt a vállalatvezetők számára a változások által felszínre hozott lehetőségek stratégiai megközelítésére és kihasználására. A Forrester magántulajdonú kutatásokat, fogyasztói és üzleti adatokat, igény szerinti tanácsadást, eseményeket, online közösségeket, valamint cégvezetők közötti partnerprogramokat nyújt.