Smarter Planet

IBM PureSystems

Trebate pomoć?

E-mail IBM

Ova stranica također sadrži video prezentaciju koja zahtijeva noviju verziju Adobe Flash Playera.

Ova stranica također sadrži video prezentaciju koja zahtijeva noviju verziju Adobe Flash Playera.

Ova stranica također sadrži video prezentaciju koja zahtijeva noviju verziju Adobe Flash Playera.

Uvod u IBM PureSystems


IBM PureSystems kombinira fleksibilnost sistema općenite namjene, elastičnost clouda i jednostavnost uređaja podešenih prema radnim opterećenjima - iz temelja mijenjajući iskustvo i ekonomičnost IT-a.

S PureSystems, vaši zaposlenici će se moći fokusirati na inovacije za vaš posao, umjesto na izmišljanje, testiranje i podešavanje prilagođenih integracijskih rješenja. PureSystems su ugrađeni za cloud i "scale in" s integriranom nabavom, elastičnošću i virtualizacijom koja poboljšava efikasnost i smanjuje troškove.

PureSystems su ugrađeni za cloud

s integriranom elastičnošću i virtualizacijom za postavljanje novih
usluga u roku nekoliko minuta i za poboljšanje efikasnosti poslovanja uz smanjenje troškova.

Pogledajte video.

U radu za nekoliko sati bez prethodnih troškova

Nabavite IBM PureSystems bez plaćanja na 90 dana (SAD) »

PureSystems daju tri ključne karakteristike za stručne, integrirane sisteme

IBM PureFlex System

IBM PureFlex System kombinira računala, memorije, mreže, virtualizaciju i upravljanje u jedan infrastrukturni sistem koji izvanredno osjeća i predviđa potrebe za resursima radi optimizacije
vaše infrastrukture

Saznajte više (SAD)

IBM PureApplication System

IBM PureApplication System je platforma sistema oblikovana i podešena posebno za transakcijske Web i aplikacije baza podataka. Njegovo fleksibilna platforma koja razumije radna opterećenja, je oblikovana za lako postavljanje, prilagodbu, upravljanje i zaštitu.

Saznajte više (SAD)

IBM PureFlex System

PureFlex System kombinira računala, memorije, mreže, virtualizaciju i upravljanje u jedan infrastrukturni sistem koji izvanredno osjeća i predviđa potrebe za resursima radi optimizacije vaše infrastrukture.

PureFlex System uključuje integrirane uzorke znanja, oblikovane za automatiziranje i optimiziranje postavljanja i održavanja vaših radnih opterećenja. Zahvaljujući ugrađenom znanju, PureFlex System podržava 66% brže postavljanje upravljanja. Poznavanje konsolidacije i upravljanja od tisuća uspješnih optimizacija centara podataka uvodi automatizaciju koja značajno smanjuje količinu ručnih procesa koji troše previše vremena rada osoblja. Poznavanje optimizacije također omogućuje fleksibilnost vaše infrastrukture i lakše rješavanje neočekivanih zahtjeva bez potrebe za skupim povećanjem kapaciteta.

Ovaj sistem je oblikovan tako da daje pojednostavljeno iskustvo i smanjuje složenost IT-a bez ugrožavanja fleksibilnosti koja vam je potrebna. “Scale in” integrirani dizajn skraćuje implementaciju na svega jedan dan u usporedbi s prijašnjim tjednima, te omogućuje povrat ulaganja za svega 9 mjeseci. Davanjem i jednostavnosti i fleksibilnosti na sistemu s integriranim znanjem, možete brzo razviti i postaviti IT usluge i obavljati ih na razinama performansi koje zahtijeva vaše poslovanje, uz istovremenu kontrolu troškova.

PureFlex System je izgrađen na elementima IBM Flex Systema. IBM Flex System uključuje komponente računala, memorije, upravljanja sistemima i mrežnog rada. Te komponente su pred-konfigurirane, pred-integrirane i imaju tri izdanja PureFlex System ponuda: Express, Standard i Enterprise će zadovoljiti sve potrebe vaše IT infrastrukture.


Napravite sljedeći korak za smanjenje IT troškova

PureFlex System TCO Analysis alat

IBM PureApplication System

IBM PureApplication System je platforma sistema oblikovana i podešena posebno za transakcijske Web i aplikacije baza podataka. Njegova fleksibilna platforma koja razumije radna opterećenja, je oblikovana za lako postavljanje, prilagodbu, upravljanje i zaštitu.

Bez obzira na to da li radite u tradicionalnom okruženju ili u privatnom cloud okruženju, ova IBM platforma vam može osigurati vrhunsku IT ekonomičnost. S PureApplication Systemom dobivate prednosti 'scale-in' dizajna, integriranu nabavu, elastičnost i virtualizaciju, te nabavu prema vlastitim uzorcima softvera, međuopreme i virtualnih sistemskih resursa. Te uzorke možete imati unutar jedinstvene građe koja je oblikovana pomoću najboljih IT praksi i industrijskih standarda. Uzorci znanja mogu automatski uravnotežiti, upravljati i optimizirati potrebne elemente, od osnovnih hardverskih resursa do međuopreme i softvera. IBM ugrađuje znanje u unaprijed integrirane uzorke postavljanja, čime ubrzava razvoj i isporuku novih usluga.

Uzorci znanja pomažu u isporuci i upravljanju s današnjim modernim poslovnim procesima, uslugama i aplikacijama. Oni to rade skupljanjem najboljih primjera iz prakse i znanja u oblike koji se mogu ponavljati i postavljati. Ovo znanje o najboljim primjerima iz prakse i iskustva je stečeno nakon desetljeća optimiziranja postavljanja i upravljanja centrima podataka, softverskih infrastruktura i aplikacija širom svijeta.

Uzorci znanja

Uzorci znanja mogu automatski uravnotežiti, upravljati i optimizirati elemente vašeg rješenja, od temeljne infrastrukture i resursa platforme do aplikacija.

Ovi uzorci znanja pomažu u isporuci i upravljanju s današnjim modernim poslovnim procesima, uslugama i aplikacijama. Oni to rade skupljanjem najboljih primjera iz prakse i znanja u oblike koji se mogu ponavljati i postavljati, a koji su dobiveni nakon desetljeća optimiziranja postavljanja i upravljanja centrima podataka, softverskih infrastruktura i aplikacija širom svijeta. Ti uzorci nisu samo preslika ili skup uputa za vašu pomoć; znanje i stručnost su ugrađeni i spremni vam pomoći da postignete:

Agilnost

Uz potrebu pronalaženja načina za stavljanje proizvoda i usluga brže na tržište, potreban vam je brz povrat vrijednosti. Znanje ugrađeno u rješenje može eliminirati ručne korake, automatizirati isporuku i podržati inovacije

Kontrola

Pomoću optimiziranih uzoraka znanja možete ubrzati implementacije clouda i smanjiti rizike, poboljšavajući sigurnost i smanjujući mogućnost ljudske pogreške.

Jednostavnost

Potrebno vam je manje složeno okruženje. Uzorci znanja vam pomažu da pojednostavite postavljanje i upravljanje radnim opterećenjima aplikacija, uz smanjenje mogućih problema kod pokretanja i ručnih grešaka.

Efikasnost

Za smanjenje troškova i zaštitu vrijednih resursa, vi morate dobiti maksimum od vaših sistema, uz energetsku učinkovitost, jednostavno upravljanje i brzo, automatizirano odgovaranje na probleme. Pomoću ugrađenog znanja možete optimizirati vaše kritične poslovne aplikacije i dobiti maksimum od vaših ulaganja


Uzorci znanja su usmjereni na resurse infrastrukture, međuopreme i aplikacija.

Postoje tri tipa uzoraka:

  • Infrastrukturni uzorci

    Povezuju osnovne sistemske infrastrukturne elemente, kao što su poslužitelji, memorija, mreža, virtualizacija i upravljanje

  • Uzorci platforme

    Podržavaju međuopremu - baze podataka, aplikacijske poslužitelje i drugo

  • Aplikativni uzorci

    Dovode znanje i iskustvo na razinu poslovnih aplikacija

Dostupni uzorci znanja uključuju:

Jednostavnija migracija aplikacija

Pomoću IBM PureApplication Systems, možete lako migrirati postojeće podržane aplikacije na vaše nove sisteme. Poznavanje migracije - razumijevanje dizajna postojeće aplikacije, skupljanje njene konfiguracije i podataka u paket i zatim import tog paketa na novi sistem - to je integrirano u vaše rješenje. Sposobnostima migracije možete pristupiti kroz jedinstvenu konzolu upravljanja, tako da možete jednostavno i neprimjetno postaviti migriranu aplikaciju u vaše PureApplication System okruženje.


Poznavanje poslovne inteligencije

Koristeći uzorak poslovne inteligencije (namijenjeno za drugu polovicu 2012-te), postavljanja poslovne inteligencije mogu biti gotova i u funkciji brzo, u optimiziranom, na kvarove tolerantnom okruženju, s elastičnim skaliranjem i zaštitom, baziranom na politikama. Ovaj uzorak također sadrži znanje o optimizacijama koje su specifične za postavljanja clouda i poboljšavaju iskorištenje resursa i dostupnost aplikacija.


Jednostavnije održavanje sistema

IBM PureSystems sadrži pred-integrirana i testirana ažuriranja i popravke za sve sistemske komponente u jednom paketu popravaka. Ovo ugrađeno održavanje eliminira većinu napora koji su potrebni za analizu i planiranje održavanja za sve hardverske i softverske komponente na sistemu. Dobivate lakšu i bržu primjenu održavanja, bez pogrešaka, uz smanjenje troškova rada i značajno smanjenje rizika od prekida rada.

Znanje postavljanja Web aplikacija

Desetljeća iskustava u oblikovanju, izgradnji i postavljanju Web aplikacija je skupljeno u ovom uzorku. Postavljanje neke aplikacije se obično sastoji od 18 ili više koraka, dok s PureApplication Systemom za to trebate jedan korak. Ostali koraci su za vas umetnuti i optimizirani u uzorku. Više ne trebate razumjeti međuzavisnosti i veze između svih resursa, zato što je to znanje ugrađeno izravno u sisteme i spremljeno u aplikativnom uzorku za postavljanje


Ugrađena transakcijska (OLTP) baza podataka i data mart znanje

IBM PureApplication System sadrži gotovu bazu podataka i servisne mogućnosti. Pomoću uzoraka baze podataka, možete postaviti nove baze podataka u privatnom cloudu koje se konfiguriraju i optimiziraju za podršku transakcijskih (OLTP) ili data mart radnih opterećenja u roku nekoliko minuta. S ovim uzorcima možete brzo isporučiti usluge baze podataka, bazirane na najboljim primjerima iz prakse, na konzistentan i siguran način.


Jednostavnije postavljanje i instaliranje sistema

Sa svojim umetnutim uzorcima znanja o hardveru i pred-integriranim i optimiziranim uzorcima za radna opterećenja aplikacija, IBM PureSystems nudi jednostavniji proces instalacije. Ovo ugrađeno znanje eliminira većinu zadataka integracije hardvera i povezivanja koji su potrebni za uspostavljanje povezanosti između memorije, procesora, mreže i drugih, ključnih, sistemskih tehnologija kod postavljanja sistema. Sve ovo skraćuje vrijeme za isporuku novih aplikacija i rješenja u poslovanju.