Smarter Planet

IBM PureSystems

Stručnost. U svakom smislu.

Trebate pomoć?

E-mail IBM

IBM PureSystems

IBM PureSystems™ kombiniraju fleksibilnost sistema općenite namjene, elastičnost clouda i jednostavnost uređaja. Oni se integriraju po dizajnu i isporučuju s ugrađenim znanjem, stečenim iz desetljeća iskustava.

Saznajte više o PureSystems (860KB)

PureFlex
System

IBM PureFlex™ System kombinira računalne, memorijske, mrežne i virtualizacijske mogućnosti pod jednom, unificiranom konzolom upravljanja u infrastrukturni sistem koji izvanredno osjeća i predviđa potrebe za resursima u vašoj organizaciji.

IBM Flex System™ nadilazi bladeove i pruža visoke performanse i komponente koje se lako integriraju i čine sastavne dijelove PureFlexa i drugih PureSystems integriranih sistema.

Upoznajte PureFlex i Flex System

PureApplication
System

IBM PureApplication™ System je sistem platforme dizajniran i podešen specifično za transakcijske Web aplikacije i aplikacije baze podataka. Ova fleksibilna platforma koja razumije radna opterećenja oblikovana je za lako postavljanje, prilagodbu, upravljanje i zaštitu. Bez obzira na to da li radite u tradicionalnom okruženju ili u privatnom cloud okruženju, ova IBM platforma vam može osigurati vrhunsku IT ekonomičnost.

Upoznajte PureApplication System

PureData
System

Kako se današnji izazovi velikih količina podataka povećavaju, tako su i zahtjevi za centre podataka sve veći. PureData™ System, najnoviji član obitelji PureSystems, optimiziran je isključivo za isporuku podatkovnih usluga današnjim zahtjevnim aplikacijama uz jednostavnost, brzinu i niže troškove.

Upoznajte PureData System

Snaga uzoraka

Uzorci su dokazani najboljim primjeri i znanja iz prakse za složene zadatke, koji su nastali nakon desetljeća angažmana klijenata i partnera, koji su zabilježeni, testirani u laboratorijima i optimizirani u ponovljive, pravilima vođene oblike koji daju brže rezultate uz smanjenje operativnih troškova

Uzorci aplikacija

Unaprijed definirane aplikativne arhitekture i potrebne usluge platforme koje se postavljaju i upravljaju sa sistemom u skladu sa skupom pravila.

Uzorci platformi

Unaprijed konfigurirane i pravilima upravljane usluge platforme, kao što su elastičnost, nadilaženje grešaka, uravnoteženje opterećenja, sigurnosne i aplikativne usluge i međuoprema baza podataka i messaginga.

Infrastrukturni uzorci

Automatizirano, pravilima vođeno upravljanje infrastrukturom, za računalne, memorijske i mrežne resurse.

PureSystems blogovi

Natrag na osnove: Što je uzorak?

Joe Bohn, 23. srpanj, 2012

Pogledajte zašto su uzorci važni za razumijevanje IBM PureSystems.

Novi način izvođenja: Uzorci znanja

Angelo Littera, 23. srpanj, 2012

Pogledajte kako uzorci pomažu u upravljanju složenim IT-om, smanjenju troškova i usklađenju s promjenama poslovanja.

  • Jeff Howard

    Vice President, Marketing IBM Systems and Technology Group


PureSystems uzorci su ugrađeno znanje koje kombinira najbolje primjere iz prakse stečene nakon desetljeća angažmana klijenata.

Pogledajte video.

IBM PureSystems Expert Series: Pregled uzoraka

Pogledajte kako Jeff Howard i tim IBM stručnjaka objašnjavaju važnu ulogu koju Uzorci znanja imaju u IBM PureSystems.