Smarter Planet

IBM PureSystems

Stručnost. U svakom smislu.

Trebate pomoć?

E-mail IBM

Prva obitelj sistema na svijetu s integriranim znanjem

Pogledajte kako će ugrađeno, visoko dostupna znanje promijeniti IT

Stručni integrirani sistemi namijenjeni su za promjenu IT-a i poslovanja. Uz ugrađeno znanje, dizajn sve-u-jednom i jednostavnije ukupno iskustvo upravljanja, PureSystems čvrsto prebacuje ekonomiju IT-a u vašu korist.

Autor i govornik Peter Hinssen raspravlja o trenutnim perspektivama IT-a te o pojavi i utjecaju stručnih integriranih sistema sa skupom stručnjaka.

Prva obitelj sistema na svijetu s integriranim znanjem

Vrijeme je da potpuno promijenite način razmišljanja o upotrebi IT znanja u organizacijama.

Stručni integrirani sistemi su namijenjeni za promjenu IT-a i poslovanja s ugrađenim znanjem, dizajnom sve-u-jednom i jednostavnije cjelokupno iskustvo upravljanja.

Otkrijte što je sve moguće s ugrađenim znanjem. Saznajte više o uzorcima znanja za poduzeće. Pozivamo vas da pogledate video Web prezentacije lansiranja.

Stručni sistemi za pokretanje smarter planeta

U današnje vrijeme sve što koristimo postaje pametnije, od jednostavnih uređaja koje nosimo u svojim džepovima do složenih energetskih mreža koje daju energiju za gradove. U sklopu tih brzih evolucija mijenjaju se i infrastrukture - postaju pametnije i pružaju sve više mogućnosti.

Mi u IBM-u sada ugrađujemo znanje izravno u računalne sisteme i tako kreiramo novu klasu računala nazvanih stručni integrirani sistemi. Ti sistemi se oslanjaju na ono što nazivamo Uzorci znanja - proces filtriranja kolektivnog znanja iz neke cijele djelatnosti, koji daje široki raspon sposobnosti i dramatično smanjuje vrijeme i troškove primjene i postavljanja.

PureSystems

Nemojte pričati o budućnosti IT-a. Ostvarite je.

Pogledajte video.

Ambuj Goval, IBM-ov generalni upravitelj razvoja i proizvodnje, Systems & Technology Group

Da li želite saznati više o prilikama za razvoj IBM PureSystems rješenja? Bez obzira na to jeste li već IBM Bussines Partner ili ste mogući novi član IBM BP zajednice, molimo pogledajte donje veze i nastavite s vašim putovanjem.

Promjena ekonomije IT-a

Danas se 70% proračuna za IT troši samo* na operacije i održavanje, što često vodi do toga da se ugrožavaju performanse i isporuka usluga. Kako onda možete alocirati dodatne IT resurse za inovativne usluge da biste ispunili poslovne potrebe svoje organizacije?

Odgovor je jednostavan. PureSystems, prva obitelj proizvoda na svijetu koja sadrži integriranu stručnost. Uz ugrađeno znanje bazirano na 'uzorcima' - znanje izvedeno iz tisuća IBM-ovih angažmana, dubinskog istraživanja i dokazanih najboljih postupaka - možete brzo automatizirati širok raspon IT funkcija. Možete brže isporučiti nove aplikacije i usluge, na efikasan način odgovarati na promjene u zahtjevima i poboljšati performanse radnog opterećenja.

* IDC, Virtualna tehnologija koja mijenja situaciju: veliki pomaci i inovacije koje će zauvijek promijeniti vaše IT poslovanje, doc #DR2011_GS4_MB, ožujak 2011.

Iskusite IBM PureSystems ponudu sa stajališta stručnjaka u industriji

Pogledajte samostalni obilazak da biste saznali više o obitelji proizvoda IBM PureSystems i kako uzorci mogu pojednostaviti kompleksne zadatke uz uštedu vremena, novca i brže postizanje poslovnih rezultata.

Poboljšajte učinkovitost IT-a

…Budućnost IT-a je cjeloviti sistem koji upravlja opterećenjem, odmah je spreman za pokretanje, sadrži softver i može sam upravljati sobom.

— Charles Phillips, Chief Executive Officer, Infor

25% IT projekata u SAD-u i 23% IT projekata u čitavom svijetu trenutno premašuje proračun i kasni.*

25%
SAD

23%
U SVIJETU

* Naručeno istraživanje koje je proveo Forrester Consulting u ime IBM-a

Brže implementirajte rješenja

Obitelj proizvoda PureSystems omogućuje Premieru da napreduje brže nego što bi vjerojatno bilo moguće s drugim sistemima. Ovi sistemi su integrirani; izgrađeni su kako bi funkcionirali zajedno, a to nam omogućuje brži izlazak na tržište.

— Todd Wilkes, potpredsjednik, Enterprise Solution Development, Premier Healthcare Alliance

29% kašnjenja kod implementacije IT projekata uzrokovano je institucionalnim i konfiguracijskim zastojima, a 34% nastaje zbog vremena implementacije.*

29%
INSTALACIJA I KONFIGURACIJA

34%
IMPLEMENTACIJA

* Naručeno istraživanje koje je proveo Forrester Consulting u ime IBM-a

Pojednostavite cloud

PureSystems je najnaprednije integrirano cloud rješenje na tržištu.

— Panos Konstantinidis, suosnivač i direktor poslovne strategije, OneTree Solutions

Iako 69% tvrtki očekuje prelazak na cloud u sljedeće tri godine, tek 34% je to već napravilo.

34%

69%

IBM PureData™ System for Hadoop

Ovaj sistem je optimiziran za istraživačku analizu i omogućuje arhivu dostupnu za upite. Nudi ugrađene analitičke akceleratore za društvene podatke, strojne podatke i tekstualnu analizu i pruža jedinstvene ugrađene alate za arhiviranje.1

  1. Temeljeno na IBM-ovom internom testiranju i povratnim informacijama korisnika. * Prilagođeni klasteri odnose se na klastere koji nisu profesionalno unaprijed izgrađeni, testirani i optimizirani. Specifični rezultati mogu biti različiti.
  • Ubrzajte postizanje vrijednosti iz velikih podataka
  • Pojednostavite primjenu i korištenje velikih podataka
  • Implementirajte velike podatke enterprise klase

Pojednostavite cloud koristeći IBM PureSystems

Pojednostavnite primjenu clouda koristeći IBM PureSystems ponude — dio IBM SmartCloud Foundationa (US) — i u kratkom vremenu od čak četiri sata pokrenite svoj privatni cloud koji će omogućiti Infrastructure- i Platform-as-a-Service za vaše poslovanje.

Pogledajte video.

Lista preporuka IBM PureSystems klijenata

Pogledajte video.

Preporuka za IBM PureData System, sudjeluje XO Communications

Pogledajte video.

VALECARD reže operativne troškove za čak 30 posto

Pokretanje čitave liste

Kalendar događaja

2013 PureSystems događaji
Događaj  Lokacija  Datumi  Tema  
Stručni IT: Ubrzajte velike podatke i cloud Regionalne lokacije Nadolazeće u 2013. Ubrzajte velike podatke i cloud pomoću stručnih integriranih sistema Više informacija
PureSystems: Promjena ekonomije i iskustva IT-a Seoul, Koreja 9. svibnja 2013.   Više informacija
PureSystems: Promjena ekonomije i iskustva IT-a Mumbai, Indija 14. svibnja 2013.   Više informacija
PureSystems: Promjena ekonomije i iskustva IT-a New Delhi, Indija 16. svibnja 2013.   Više informacija
PureSystems: Promjena ekonomije i iskustva IT-a Chennai, Indija 17. svibnja 2013.   Više informacija
Video razgovor: Zamah integriranih sistema u cloudu, velikim podacima i mobilnom prostoru Video razgovor 24. travnja 2013. TBD Saznajte više