Kohti älykkäämpää maailmaa

IBM PureSystems

Asiantuntijuutta. Valmiiksi pureskeltuna.

Ota yhteyttä: Juha Jauhiainen

Puhelin 351-1-881-2137

Email

 • Älykäs lähestymistapa IT:n hallintaan
 • Expert Series: asiantuntijamallien yleiskuvaus
 • YHDISTÄ
  Tietojärjestelmien yhdistäminen IBM PureSystems -ratkaisuun
 • Nopeuta pilvipalveluiden käyttöönottoa

IBM PureFlex

PureFlex System perustuu IBM Flex System -toimintoihin. Flex System sisältää laskenta-, tallennus-, järjestelmänhallinta- ja verkkotoiminnot. Nämä järjestelmän osat ovat esimääritettyjä ja ennalta integroituja, ja ne muodostavat saatavilla olevien kolmen PureFlex System -järjestelmätuotteen valikoiman: Express-, Standard- ja Enterprise-tuotteet, jotka tuovat käyttöön heti valmiin pilvi-infrastruktuurin.

PureFlex System

PureFlex System on täysin integroitu järjestelmä, jossa on yhdistetyt laskenta-, tallennus-, verkko- ja virtualisointiresurssien hallintatoiminnot. Ne hyödyntävät asiantuntijamalleja, jotka perustuvat IBM:n vuosikymmenien kokemukseen tuhansien asiakasratkaisujen käyttöönotosta.

Flex System

IBM Flex System on PureFlex-järjestelmän ja muiden PureSystems-tuoteperheen älykkäästi integroituvien järjestelmien perusosa. Se auttaa yritystäsi siirtymään tietojenkäsittelyssä korttipalvelinratkaisua pidemmälle tulevaisuuteen tuomalla käyttöön erinomaisen suorituskyvyn, helposti integroituvat osat ja suuremman joustavuuden.

Lisätietoja IBM PureFlex System- ja IBM Flex System -järjestelmien osista:

Uusimmat PureFlex-päivitykset

Jeff Howard. Katso video.

Uudet PureFlex System -tuotteet

Uudet ja parannetut IBM PureFlex System -tuotteet ovat nyt saatavilla. Ne helpottavat entisestään yrityksesi infrastruktuurin yhdistämistoimia tai pilvipalvelun toteutusta. Uusien tuotteiden joustavuutta on parannettu entisestään, mikä helpottaa ratkaisun räätälöintiä ja yksinkertaistaa kokonaisuudessaan IT-käyttäjäkokemusta.

IBM Flex System Manager vertailussa

Katso, miten Flex System Manager pärjää vertailtaessa kilpailijaansa

IBM PureSystems -ratkaisujen rahoitus

Lisätietoja joustavista rahoitusvaihtoehdoista, konsultointiavusta ja ohjeista PureSystems-järjestelmään siirtymiseen

Ota uusi askel IT-kustannusten kurissa pitämiseksi

IBM PureFlex -järjestelmä: Seuraava älykäs askel yrityksen IT-järjestelmien kehityksessä. Asiantuntijana Charles King. Pund IT

PureFlex-järjestelmän TCO-analyysi

Muodosta tarkka kuva eduista ja omistamisen kokonaiskustannusten säästöistä, jotka on mahdollista saavuttaa yhdistämällä yrityksen järjestelmät PureFlex-järjestelmäksi

Yksityisen pilvipalvelun toteutus helposti

Laajenna ja integroi PureFlex System -ratkaisua pilvipalveluiden hallinnan lisätoiminnoilla, jotka IBM SmartCloud Foundation tarjoaa.

Flex vs muu maailma

Raportti: Miksi Flex System on markkinoiden paras blade-ratkaisu?"

Kaksinkertainen sovellusteho samankokoisessa laitteessa kuin perinteiset ratkaisut

Jopa 66 % nopeampi käyttöönottoaika

Jopa 200 % parempi suorituskyky ajettaessa tärkeitä sovelluksia

Open Choice: Räätälöi oma PureFlex-järjestelmäsi

Open Choice -ratkaisun ansiosta asiakkaat voivat määrittää PureFlex-järjestelmän kokoonpanon hyödyntämällä IBM:n ja IBM:n kumppaneiden laajaa tuotevalikoimaa. Ratkaisun ansiosta voit optimoida ja virittää sellaiset tärkeät osat kuin arkkitehtuurin, tallennusjärjestelmät, käyttöjärjestelmät, virtualisointiohjelmiston ja verkkotoiminnot yritykseesi sopivaksi.

Katso, mitä mieltä kumppanimme ovat ratkaisusta.

 • Virtuaalityöasemat
 • Tallennusratkaisut
 • Käyttöjärjestelmä
 • Virtualisointiohjelmisto
 • Verkkotoiminnot

Tutustu uusiin laajennettuihin Open Choice -tuotevaihtoehtoihin, jotka sopivat VDI- ja PureFlex System -ratkaisuihin

PureFlex-järjestelmän asiantuntijamallit

PureFlex-järjestelmä toimitetaan infrastruktuurin asiantuntijamallit sisäänrakennettuina ja yritykseesi sopiviksi viritettyinä. Näiden asiantuntijamallien ansiosta voit hallita tallennusjärjestelmiin, verkkoyhteyksiin, etäpalveluihin, sovellusten asennuksiin ja tietoturvaan liittyviä toimia, jotta yrityksesi IT-resurssit voidaan vapauttaa tärkeämpiin tehtäviin.

Infrastruktuurin asiantuntijamallit

IBM PureFlex System

Katso video.

Lisätietoja yksilöllisestä lähestymistavasta IT-infrastruktuuriin. Asiantuntijana Jeff Howard, Vice President of Marketing, IBM PureFlex System

Katso, miten infrastruktuurin asiantuntijamallit muuttavat perinteisen IT-hallinnan toimintatapoja ja tuovat niihin uusia mahdollisuuksia.

Infrastruktuurin asiantuntijamallit

Automatisoitu hallinta kattaa esiasennetut laskenta-, tallennus-, verkko- ja virtualisointiresurssien toiminnot, mikä nopeuttaa investoinnista saatavaa hyötyä ja vähentää operatiivisen toiminnan kustannuksia.