Kohti älykkäämpää maailmaa

IBM PureSystems

Asiantuntijuutta. Valmiiksi pureskeltuna.

Ota yhteyttä: Juha Jauhiainen

Puhelin 351-1-881-2137

Email

IBM PureSystems

IBM PureSystems -järjestelmässä yhdistyvät yleiskäyttöisen järjestelmän joustavuus, pilvipalveluiden helppous ja tietojärjestelmälaitteen yksinkertaisuus. Järjestelmä on valmiiksi integroitu ja sen mukana toimitetaan sisäänrakennettu asiantuntijuus, joka on kerätty vuosikymmenien kokemuksella aiempaa yksinkertaisempien IT-järjestelmien toimittamisesta.

Lisätietoja PureSystems-ratkaisuista (860KB)

PureFlex
System

IBM PureFlex System -järjestelmä yhdistää laskennan, tallennuksen, verkkojärjestelmien ja virtualisoinnin toiminnot yhteen infrastruktuurijärjestelmän hallintakonsoliin, joka kykenee havaitsemaan ja ennakoimaan liiketoiminnassa tarvittavat resurssitarpeet.

IBM Flex System peittoaa korttipalvelinjärjestelmät suorituskyvyllään ja helposti integroitavilla osilla, jotka toimivat PureFlex-järjestelmän ja muiden integroitujen PureSystems-ratkaisujen rakennuspalikoina.

Tutustu PureFlex- ja Flex System -ratkaisuihin

PureApplication
System

IBM PureApplication System on alustajärjestelmä, joka on suunniteltu ja viritetty erityisesti tapahtumatietoja käsitteleviä Web- ja tietokantasovelluksia silmällä pitäen. Tämä kuormitukset tunnistava ja joustava alusta on helppo räätälöidä, suojata ja hallita. Toimitpa perinteisessä ympäristössä tai yksityisessä pilviympäristössä, tämän IBM-ratkaisun avulla voit saavuttaa ylivoimaista säästöä IT-toiminnoissa.

Tutustu PureApplication System -ratkaisuun

PureData
System

Nykypäivän suuret tietomäärät jatkavat kasvuaan ja konesaleille asetetut vaatimukset ovat suuremmat kuin koskaan aikaisemmin. PureData System on PureSystems-tuoteperheen uusin tulokas. Se on optimoitu erityisesti tuottamaan tiedonkäsittelypalveluita nykypäivän vaativille sovelluksille yksinkertaisesti, nopeasti ja pienin kustannuksin.

Tutustu PureData System -ratkaisuun

Asiantuntijamallien tehokkuus

Asiantuntijamalleilla tarkoitetaan kerättyä asiantuntemusta, vakiintuneita parhaita käytäntöjä ja kollektiivista asiakas- ja kumppanitietämystä, joka tallennetaan, testataan ja optimoidaan toistettavaan ja käytäntöjä hyödyntävään muotoon. Mallien avulla yritys voi nopeuttaa sijoituksesta saatavaa hyötyä ja pienentää operatiivisia kustannuksia.

Sovellusten asiantuntijamallit

Ennalta määritetyt sovellusarkkitehtuurit ja tarvittavat alustapalvelut, jotka otetaan käyttöön järjestelmässä määritettyjen käytäntöjen mukaisesti.

Alustojen asiantuntijamallit

Ennalta määritetyt ja käytäntöjen avulla hallittavat alustapalvelut, kuten välimuistitallennus, toimintojen siirto vikatilanteessa, kuormitusten tasaus, tietoturva- ja sovelluspalvelut sekä tietokanta- ja yhteysohjelmistot.

Infrastruktuurin asiantuntijamallit

Automatisoitu ja käytäntöihin perustuva infrastruktuurin hallinta, kattaen laskenta-, tallennus- ja verkkoresurssit.

PureSystems-blogit

Takaisin perusteisiin: mikä on asiantuntijamalli?

Joe Bohn. 23. heinäkuuta 2012

Selvitä, miksi asiantuntijamallit tekevät IBM PureSystems -järjestelmistä ainutlaatuisia.

Uusi tapa toimia: asiantuntijamallit

Angelo Littera. 23. heinäkuuta 2012

Katso, miten asiantuntijamallit auttavat hallitsemaan tietojärjestelmien monimutkaisuutta, alentamaan kustannuksia ja pysymään mukana liiketoiminnan vaihteluissa.

  • Jeff Howard

    Vice President, Marketing IBM Systems and Technology Group


PureSystems-asiantuntijamallit ovat sisäänrakennettua tietämystä, joissa yhdistyvät vuosikymmenien asiakaskokemusten aikana kerätyt parhaat käytännöt.

Katso video.

IBM PureSystems Expert Series: Asiantuntijamallien yleiskuvaus

Jeff Howard ja IBM:n asiakkaat kertovat siitä tärkeästä tehtävästä, joka asiantuntijamalleilla on IBM PureSystems -järjestelmissä.