Kohti älykkäämpää maailmaa

IBM PureSystems

Asiantuntijuutta. Valmiiksi pureskeltuna.

Ota yhteyttä: Juha Jauhiainen

Puhelin 351-1-881-2137

Email

Maailman ensimmäinen järjestelmäperhe, jossa asiantuntijuus on integroitu

Näe itse, miten sisäänrakennettu ja helposti käytettävä asiantuntijuus muuttaa IT-käyttökokemusta

Älykkäästi integroituvat järjestelmät muuttavat niin tietojärjestelmiä kuin liiketoimintaakin. Sisäänrakennetun asiantuntemuksen ja yhtenäisen, helppokäyttöisen hallinnan ansiosta PureSystems-ratkaisut tekevät IT-käyttökokemuksesta mukavan ja hankinnasta kustannustehokkaan.

Tässä asiantuntijoiden paneelissa kirjailija ja luennoitsija Peter Hinssen kertoo näkemyksiään IT-järjestelmien nykytilasta sekä älykkäästi integroituvien järjestelmien synnystä ja vaikutuksesta.

Maailman ensimmäinen järjestelmäperhe, jossa asiantuntijuus on integroitu

On aika miettiä uudelleen, miten organisaatiot hyödyntävät IT-asiantuntemusta

Älykkäästi integroituvat järjestelmät muuttavat niin tietojärjestelmiä kuin liiketoimintaakin sisäänrakennetun asiantuntijuuden, helppokäyttöisen järjestelmän ja yksinkertaisen hallintakokemuksen ansiosta.

Tutustu siihen, mitä on mahdollista saada aikaan sisäänrakennetun asiantuntijuuden avulla. Selvitä, miten yrityksesi voi hyödyntää asiantuntijamalleja. Katso Webcast-video tuotejulkistustilaisuudesta.

Älykkäästi integroituvat järjestelmät mahdollistavat älykästä maailmaa

Kaikki mitä käytämme on muuttumassa aiempaa älykkäämmäksi - niin älypuhelimet taskuissamme kuin monimutkaiset sähköverkot, jotka tuovat energiaa kaupunkeihin. Tämän nopean kehityksen keskellä myös infrastruktuuri muuttuu – siitä tulee aiempaa älykkäämpää, ja se sisältää entistä enemmän toimintoja.

Me IBM:llä rakennamme nyt asiantuntijuuden suoraan tietojärjestelmiin ja luomme kokonaan uuden, älykkäästi integroituvan järjestelmäkategorian. Nämä järjestelmät perustuvat asiantuntijamalliin: prosessiin, jossa kokonaisen toimialan asiantuntemus kerätään, tallennetaan ja rakennetaan sisään järjestelmään. Tämä tuo käyttöön laajat toiminnot ja vähentää merkittävästi järjestelmän käyttöönottoon kuluvaa aikaa.

PureSystems

Älä unelmoi tietojärjestelmien tulevaisuudesta. Toteuta se.

Katso video.

Ambuj Goval, IBM:n General Manager, Development & Manufacturing, Systems & Technology Group

Haluatko lisätietoja IBM PureSystems -ratkaisuista? Olitpa sitten pitkäaikainen IBM:n liikekumppani tai IBM:n kumppaniyhteisöstä kiinnostunut, sinun kannattaa tutustua alla oleviin linkkeihin.

IT-järjestelmien uudistunut kustannustehokkuus

70 % nykypäivän IT-budjeteista käytetään yksinomaan päivittäisiin toimintoihin ja ylläpitoon*, mikä usein johtaa järjestelmien suorituskyvyn ja palveluiden tuottamisen hidastumiseen. Miten siis voit ohjata enemmän IT-resursseja sellaisten innovatiivisten palveluiden tuottamiseen, joita organisaatiosi liiketoimintatarpeet edellyttävät?

Vastaus on yksinkertainen. PureSystems on maailman ensimmäinen järjestelmäperhe, jossa asiantuntemus on integroitu. Sisäänrakennetun, malleihin perustuvan asiantuntijuuden ansiosta – joka on koottu tuhansien IBM:n asiakasprojektien, syvällisen tutkimuksen ja hyväksi havaittujen käytäntöjen pohjalta – voit nopeasti automatisoida koko joukon IT-toimintoja. Voit tuoda uudet sovellukset ja palvelut käyttöön aiempaa nopeammin, vastata muuttuviin vaatimuksiin kustannustehokkaasti ja parantaa kuormitusten suorituskykyä.

* IDC, Game Changing Virtual Technology: Major Shifts and Innovations that will Forever Change your IT Business, #DR2011_GS4_MB, maaliskuu 2011.

Koe IBM PureSystems -ratkaisut alan ammattilaisten silmin

Tutustu esittelyyn, joka tarjoaa lisätietoja IBM PureSystems -tuoteperheestä sekä siitä, miten asiantuntijamallit yksinkertaistavat ylläpitotehtäviä, säästävät aikaa ja rahaa sekä auttavat saavuttamaan parempia liiketoimintatuloksia nopeammin.

Paranna tietojärjestelmien tehokkuutta

…Kokonainen tietojärjestelmä, joka tekee kuormitusten hallinnasta helppoa, on heti käyttövalmis, sisältää kaikki tarvittavat ohjelmistot ja vieläpä huolehtii itse omasta toiminnastaan – tämä on tietojärjestelmien tulevaisuutta.

— Charles Phillips (Chief Executive Officer), Infor

25 % kaikista IT-projekteista USA:ssa ja 23 % muualla maailmassa on ylittänyt arvioidut kustannukset ja on jäljessä toteutusaikataulusta.*

25 %
USA

23 %
MUU MAAILMA

* IBM:n tilaama tutkimus, jonka on toteuttanut Forrester Consulting

Ota ratkaisut käyttöön nopeammin

PureSystems-tuoteperheen ansiosta Premier voi kehittää toimintaansa paljon nopeammin kuin mihin luultavasti olisimme pystyneet, jos käytössämme olisi jokin muu tietojärjestelmä. Nämä ratkaisut ovat täysin integroituja: ne on varta vasten rakennettu toimimaan yhdessä, ja tämä auttaa meitä tuomaan tuotteemme markkinoille nopeammin.

— Todd Wilkes (Vice President, Enterprise Solution Development), Premier Healthcare Alliance

29 % aikataulustaan myöhästyneistä IT-projekteista kärsii organisaation hitaasta päätöksenteosta ja järjestelmän kokoonpanon määrityksen viiveistä. 34 % viivästyksistä aiheutuu käyttöönoton hitaudesta.*

29 %
ASENNUS JA MÄÄRITYS

34 %
KÄYTTÖÖNOTTO

* IBM:n tilaama tutkimus, jonka on toteuttanut Forrester Consulting

Yksinkertaista pilvipalveluiden käyttöönottoa

PureSystems on selvästi markkinoiden kehittynein integroitu pilviratkaisu.

— Panos Konstantinidis (perustaja sekä Business Strategy Director), OneTree Solutions

Vaikka 69 prosentissa yrityksiä harkitaan pilvipalveluiden käyttöönottoa seuraavan kolmen vuoden aikana, vasta 34 % on jo ottanut ne käyttöön.

34 %

69 %

IBM PureData System for Hadoop

Tämä järjestelmä on optimoitu selaamalla tapahtuvaa analysointia varten. Sen toimintoihin sisältyy arkisto, josta voidaan hakea tietoja kyselyiden avulla. Siinä on myös sisäänrakennetut sosiaalisen median, koneellisesti luettavien ja tekstimuotoisten tietojen analytiikan nopeutustoiminnot sekä ainutlaatuiset, sisäänrakennetut arkistointityökalut.1

  1. Tiedot perustuvat IBM:n sisäisiin testeihin ja asiakkaiden raportoimiin tuloksiin. * Räätälöidyillä ryppäillä tarkoitetaan ryppäitä, joiden kokoonpanoa ei ole ammattimaisesti ennalta suunniteltu, testattu ja optimoitu. Yksittäiset tulokset voivat vaihdella.
  • Nopeuta suurista tietomääristä saatavaa liiketoimintahyötyä
  • Yksinkertaista suurten tietomäärien käsittelyratkaisuja ja tietojen hyödyntämistä
  • Ota käyttöön yritysluokan suurten tietomäärien käsittelyjärjestelmä

Yksinkertaista pilvipalveluita IBM PureSystems -ratkaisujen avulla

Yksinkertaista pilvipalveluiden käyttöönottoa IBM PureSystems -tuotteiden avulla. Tuotteet ovat osa IBM SmartCloud Foundation (US) -ratkaisua, joka auttaa yritystäsi ottamaan käyttöön yksityisen pilvipalvelun jopa vain neljässä tunnissa ja tuomaan infrastruktuuri palveluna (Infrastructure-as-a-Service)- sekä alusta palveluna (Platform-as-a-Service) -toiminnot yrityksesi ulottuville.

Katso video.

IBM PureSystems -ratkaisun asiakasreferenssien soittolista

Katso video.

IBM PureData System -kokemuksia: XO Communications

Katso video.

VALECARD leikkasi operatiivisia kustannuksiaan jopa 30 prosenttia

Katso video.

Tapahtumakalenteri

PureSystems-tapahtumat vuonna 2013
Tapahtuma  Sijainti  Päivämäärät  Teema  
Expert IT: nopeuta suurten tietomäärien käsittelyä ja hyödynnä pilvipalvelut Paikalliset tapahtumat Tulossa vuonna 2013 Nopeuta suurten tietomäärien käsittelyä ja hyödynnä pilvipalvelut älykkäästi integroituvien järjestelmien avulla Lisätietoja
PureSystems: IT-järjestelmien kustannustehokkuus uudistuu Soul, Korea 9. toukokuuta 2013   Lisätietoja
PureSystems: IT-järjestelmien kustannustehokkuus uudistuu Mumbai, Intia 14. toukokuuta 2013   Lisätietoja
PureSystems: IT-järjestelmien kustannustehokkuus uudistuu New Delhi, Intia 16. toukokuuta 2013   Lisätietoja
PureSystems: IT-järjestelmien kustannustehokkuus uudistuu Chennai, Intia 17. toukokuuta 2013   Lisätietoja
Videokeskustelu: Integroitujen järjestelmien hyödyt pilvipalveluissa, mobiililiiketoiminnassa ja käsiteltäessä suuria tietomääriä. Videokeskustelu 24. huhtikuuta 2013 Ilmoitetaan myöhemmin Lisätietoja